Milyen edzéstervet csináljak?
Figyelt kérdés
167 cm 52 kg nő vagyok, 35 éves és szeretnék elkezdeni itthon súlyzós edzést, de egyszerűen nem tudom hol kezdjem és azt sem tudom miből mennyit?
YOUTUBEOS videókat csináljak az elég? Félek hogy azzal nem érem el a megfelelő hatást. Esetleg valami havi fizetős csomag?
aug. 29. 18:43
1/3 anonim válasza:
Menj el egy terembe és keress egy edzőt. Random netes tervektől nagyon kevesen érték el az ideális formát.
Vagy rengeteg utánaolvasás és energia kell ahhoz hogy a nulláról felépíts magadnak egy jó tervet vagy egy szakember.
A random youtube videóknál az is jobb ha keresel valakit online aki ír egy edzéstervet
2/3 A kérdező kommentje:
Oke azt nem tettem hozzá hogy minderre havi 10-15 ezernél többet nem szeretnék költeni
aug. 29. 19:35
3/3 mandragora.gyoker válasza:
Menj el egy terembe és nézz hozzá youtube videókat, vagy kérj segítséget ottani edző nőktől és akkor nem kell személyi edző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!