Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Félek eljárni futni? (rövid...

Félek eljárni futni? (rövid leírás)

Figyelt kérdés

Mindig leszólítanak, dudálnak az autókból, követnek és egyszerűen már félek kimenni futni/sétálni. Ma is leszólítottak egy autóból, hogy van e kedvem medencés buliba menni és száljak be.

20.kerületben lakok, a közeli utcákba szoktam csak menni, de már nem merek, pedig nagyon szeretnék.

Mit lehet tenni, esetleg hova mehetek a környéken?

aug. 27. 00:01
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Normálisan fel vagy öltözve? Sosem tapasztaltam, hogy a futókat leszólítanák ilyen ocsmány módon.
aug. 27. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Menj olyan helyre, ahol van kialakított futópálya, az egy elzárt terület, valószínűleg nem fognak az utcáról és autóból odaordibálni. Vagy konditerem.
aug. 27. 00:30
 3/9 anonim válasza:
87%
Én nem vagyok rasszista, viszont felénk azok a sztereotipikus rosszarc bitang gengszter cigánygyerekek járják az utcákat csapatokban, és én sem merek már alkonyatkor kimenni egyedül, mert fosok, hogy lecsapnak rám. Nem vagyok egy nagy erőember, hogy több baromarcúval szemben érjen valamit a kifejtett erőm. Menj valakivel, aki úgy szeret futni, mint te. Ha többen vagytok, nem packázik senki veletek.
aug. 27. 02:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
20. kerületben lakok, igaz én férfi vagyok, de feleségem is szokott futni az utcákon. Eddig ilyesmit csak nagyon ritkán tapasztaltunk, és legjobb simán ignorálni a leszólítgató emberrket. Illetve nem tudom a kerület melyik részén laksz, de ha félsz, akkor fuss a forgalmasabb utcákon.
aug. 27. 07:10
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Én is elkerített futópályát javaslok vagy nagyon külső helyszínt természetben.
aug. 27. 08:35
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
A 2# és az 5#-re hallgass, jót írnak!
aug. 27. 18:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy ha már futópálya, Soroksáron a Molnár sziget az jóféle. Körbe van kerítve, rendben van tartva, van szekus is. Persze amúgy annak a környéke is jó környék.
aug. 27. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos szinte muszáj menni egy kialakított futópályára, mert ilyen emberekbe botlik az ember…
okt. 24. 12:03
 9/9 nb2019 ***** válasza:

Ha nincs túl messze, az erzsébeti Duna-part (sétány) szépen ki lett építve, sokan futnak/futunk ott.

[link]

(Azóta elkészült a hiányzó szakasz is.)

okt. 24. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!