Ha kigyúrod magad mivel lesz jobb neked?
Boldog leszel az izmoktól?
Nem valószínű
Lányoknál ismerkedésnél előny?
Nem gondolnám
Akkor?
- nem mernek belém kötni a c...
- és bizony csajozásnál is jó pont
Ez mindnekinek egyéni dolga.
Én meguntam, hogy vékonydongájú vagyok, nyilván nem vagyok testépítő kategória, de egy esztétikus, sportos fizikumot sikerült kialakítanom.
Szerintem sokat számít az ember önbecsülésen, nyilván nem nagyképű tajparasztnak kell lenni, de azért jobban érzem magam, ha levetkőzöm a strandon, és nem úgy nézek ki mint a kortársaim, vagy a nálam pár évvel idősebb férfiak.
(Elhanyagolt test, pálcika karok, elzsírosodott, löttyedt mell, hordóhas, magára nem ad de a nőket hangosan fikázza, elvárja az asszonyától hogy tiptop legyen...)
28/F
"Ha kigyúrod magad mivel lesz jobb neked?"
Mindennel. Érdemes lenne neked is kipróbálni.
"Boldog leszel az izmoktól?"
Igen, és esztétikusabb, erősebb, egészségesebb is.
"Lányoknál ismerkedésnél előny?"
Igen. Ha nem gondolnád, akkor nincs nagy tapasztalatod lányok terén. Fiúk terén van?
A moderátorok biztos nem fogják provokatívnak találni a kérdésed, pláne hogy meg is válaszolod őket magadnak.
"Ha kigyúrod magad mivel lesz jobb neked?"
Mit érdekel az téged?
"Boldog leszel az izmoktól?"
Jobban érzem magam a bőrömben, amitől magabiztosabb vagyok, amitől boldogabb.
"Lányoknál ismerkedésnél előny?"
Jobban érzem magyam a bőrömben, amitől magabiztosabb vagyok, amitöl boldogabb vagyok, amitől lazább vagyok és nem görcsölök rá, hogy elég jó vagyok-e másoknak.
Plusz, ha tetszik, ha nem, fontos az első benyomás és a külső a lányoknál is. Való igaz nem a Chris Bumstead szint az, ami vonzó, de teljesen máshogy állnak hozzád, ha van egy jó atletikusalkatod, mintha apatested, pláne fiatalon.
Mozgás akkor is ha épp szar az idő vagy nem érek rá kint sportolni,és nem tetszik hogy vékony vagyok.
Neked mi bajod azzal hogy mások edzenek? Félsz? Lusta vagy és fáj hogy mások nem?
Ahogy mondják
Csajozásnál is plusz pont
És nem kötnek beléd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!