Kinek mi a kedvenc sportja? (Nem televízióban nézni, hanem űzni az adott sportot természetesen. :b)
Figyelt kérdés
aug. 15. 18:45
A kérdező szavazást indított:
labdarúgás
kosárlabda
kézilabda
vízilabda
valamilyen atlétikai sportág (sprintfutás, hosszútávfutás, gátfutás, távolugrás, magasugrás, rúdugrás, diszkoszvetés, kalapácsvetés, gerelyhajítás...)
úszás (valamilyen úszás)
valamilyen küzdősport (birkózás, ökölvívás, cselgáncs, taekwondo, kickbox, más harcművészeti sportág,...)
vívás (kardvívás, tőrvívás, párbajtőrvívás)
valamilyen lovas sport
másik, egyéb sport :D
16 szavazat
4/7 anonim válasza:
Amit konkrétan űzök is, az a hosszútávfutás, így ezt is jelöltem be a szavazáson.
Viszont gimi elején díjlovagoltam, amit nagyon imádtam (a mai napig lenyűgöznek a lovak, gyönyörű, okos állatok). Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy elmentem egy tanyára tereplovagolni barátnőmmel, ahol nem csak estem egy hatalmasat, hanem vissza sem ülhettem a lóra, így legnagyobb bánatomra onnantól lőttek az egésznek, annyira féltem a lovon, hogy utána nem tudtam bánni velük. De ha ez nem lett volna, valószínűleg még mindig ez lenne az első számú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!