Mik a kedvenc western filmeitek és játékaitok (utóbbi esetén 2005 utániak)? Néhány mondatban azt is írjátok le miért kedvelitek őket! Természetesen több PC-s játékot, filmet, sorozatot is írhattok.
Az ördög jobb és bal keze
Volt egyszer egy vadnyugat
Felettünk a csillagos ég
A jó, a rossz és a csúf
A félszemű
Mackenna aranya
A kedvencem a Nem vénnek való vidék és az Aljas nyolcas, de vannak még, amiket nagyon szeretek.
Django elszabadul
A félszemű
A jó, a rossz és a csúf
Talán ez az 5
"Az eltűntek"
Hú, az nagyon jó, bár én "csak" olvastam. Egy másik Thomas Eidson könyvet (St. Agnes' Stand) olvasva kerestem a szerző további műveit. Nyilván az is nagyon jó.
Butch Cassidy and the Sundance Kid - Széles körű történet. Bajtársiasság. Romantikus "jó ügyért küzdünk".
The Treasure of the Sierra Madre - Az amerikai álom minden egyes pillanata benne van ebben a filmben. Archaikus történet. Klasszikus legenda minden archetipikus eleme benne van.
Dollár-trilógia (Egy maréknyi dollárért / Pár dollárral többért / A Jó, a Rossz és a Csúf) - Miért: Magányos farkas kép. Emberi természet. Mexican standoff. Ikonikus páncél jelenet. Kötél ellövés. Csupa-csupa western klasszikus jelenetek. Itt nem a mondanivaló a lényeg számomra, hanem a látvány, a hangulat.
Tombstone - A halott város
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!