Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Feeder bottörés?

Feeder bottörés?

Figyelt kérdés
Van egy karbonból készült feeder horgászbotom, ahogyan raktam volna fel a helyére megcsúsztam és leejtettem. Az első tag végén az illeszkedésnél megrepedt több csíkban. Valamit lehet vele tenni? Ha összerakom nem lötyög semmi ilyesmi, de nem szeretném így hagyni

#horgászat #feeder #Bot törés
2024. aug. 15. 00:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Énnis jártam így,kidobtam a kukába.

Volt hogy régebbi Botond ragasztották de nem bírt sokat

2024. aug. 15. 13:45
 2/9 anonim válasza:
Kuka. Ha így használod egy jobb hal osszetori a kezedben , aztán napokig szidni fogod magad .
2024. aug. 15. 15:15
 3/9 A kérdező kommentje:
#1/2 az illeztésnél repedt meg szálakban, fixen gatya?
2024. aug. 15. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy balek mozdulatnál tört el a fedder spicce.

Annyira óvatosan dobtam a felettem lévő fa miatt hogy nem volt lendület és a kosár visszacsapódott rátekeredett a spiccre a fő zsinór és a kosár súlya letörte a végét(hegyét) félig. Szállak kilátszanak.

Azt hittem kuka.

De bírja fogtam vele már több kilós halat. Még így sérülten is.

Viszont nálad az illesztésnél ahol összerakod fárasztásnál eltörhet mert a tagoknál is van terhelés ahogy görbül a bot.

2024. aug. 16. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Spiccet lehet cserélni,én már vittem ragasztani kb egy hónapot bírt.

Dobd ki

2024. aug. 16. 12:52
 6/9 anonim válasza:
A spicc nem kap terhelést az említett részhez képest. Két külön dolog .
2024. aug. 16. 16:57
 7/9 A kérdező kommentje:
#4 Semmilyen ragasztással nem lehetne megoldani? Vagy árulnak külön első tagot? Most az egyik részét megragasztottam megnyomtam, az bírja, nyilván nem 100%. Pénzem pedig nincsen egy új botra
2024. aug. 16. 17:34
 8/9 anonim válasza:
Próbáld meg feeder csoportba hátha van valakinek iylen felesleges tagja .
2024. aug. 16. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább a régi üvegszál botokat lehetett nagyon jól javíttatni. Legtisztább a tag cseréje. Érdemes felvenni nagyobb horgászcikk értékesítő weboldalakat tudnának e segíteni a berendelésbe.
szept. 12. 08:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!