Az emberek miért vannak ennyire oda az olimpiáért és a sport közvetítésekért, mikor az egész csak arról szól, hogy ki jut el A-ból B-be hamarabb?
Tehát hogy egy hangya bokányival ki csinálja jobban...
Miért ennyire releváns ez, és miért van ennyire erős nemzeti összefogó ereje, mikor egyéb társadalmi kérdésekben meg óriási a széthúzás?
Az életed is erről szól. Ha túrázol, utazol az is. Ez elég hül,e példa, de szerintem jól mutatja a lényget.
Ha mondjuk boltba mész, mert kell tej, akkor is A bol kel eljutnod B be. Ezt azért teszed, hogy legyen tejed, tehát egy bizonyos céllal.
A sportolókkal is ugyan ez van.
Éd ha pl 1 tej van csak, és tudod, hogy a szomszédod is tejért indul, akkor nyilván sietni fogsz, hogy hamarabb odaérj, és tiéd legyen a tej, ahogyan a sportolóknál az érem.
Nekik az a cél, a fontos, neked pedig más.
Egyébként én nagyons zeretem nezni, hogy kűzdenek az éremért, mindent beleadnak. Ha magyar érdekeltség vsn, akkor végképp, szurkolok, és örülök a sikernek. Ha épp rosszabbúl teljesítenek, akkor pedig mpatikus vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!