Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Budapesten küzdősport óra?

Budapesten küzdősport óra?

Figyelt kérdés
Felnőtt nőként szeretnék Budapesten valamilyen küzdősportot elkezdeni, MMA és Judo szimpatikusak. Egyéb sportokban versenyzői múlttal rendelkezem, de küzdősportot még sose próbáltam, valamint 3 éve felhagytam a versenysporttal így nem életem formájában vagyok. Olyan helyet keresek ahol kemény, fárasztó és komoly edzéseken tudok résztvenni, nem szempont a mókás családi hangulat. Az viszont annál inkább, hogy az edző tényleg figyeljen rám és legyen lehetőségem megtanulni rendesen a technikákat, emiatt nagycsoportos órák mellett egyéni edzésért is szívesen fizetnék ha van ilyen. Tudnátok BP belvárosban helyeket ajánlani amik szóba jöhetnének?

aug. 12. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Re-gym.
aug. 12. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Bár ez judo, nem MMA, hanem muay thai, de szerintem érdemes kipróbálnod.

Remek a társaság, nagyon jók az edzők.

aug. 12. 11:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Elsősorban olyan sportot keresek ahol földrevitel is van (de nem csak az).

De köszi a tippet, ha nem találok megfontolom.

aug. 12. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Sanda nem érdekel? Pesten biztos van. Igazából Thai Box dobásokkal, földrevitelekkel. Rendkívül jó stílus. Ha szimpatikus, nézz le egy edzésre.
aug. 12. 14:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Simán, bármi érdekelhet amihez találok termet a közelben. Combat sambot néztem még de az se túl népszerű itthon, belvárosi termet eddig nem találtam egyikhez se
aug. 12. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Még, amit esetleg megleshetsz, az a hung-gar és choy lee fut. Ezek kungfu stílusok, amikkel sajnos mindig óvatosan kell, mert a legtöbb helyen puhány edzések vannak és nincs sparring, de a pesti edzésekről régen jókat hallottam. Ha esetleg valamelyik pont elérhető távolságban van tőled, akkor egy lekukkantást megér. Kungfu stílusok lévén ezekben is van ütés, rúgás és földrevitel, dobások. Valamint ugye jellemző, hogy az edző figyel mindenkire, hogy rendesen megtanuld a technikákat.

Csupán érdekességként említettem őket, szerintem amúgy ezen stílusokra érdemes lenézni, ha érdekelnek.

aug. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!