Budapesten és környékén van olyan thai-box edzés,ahol lehetőség van legalább heti 2 sparringra?
Eddig boxoltam,de most szeretném kipróbálni a thai boxot,viszont tudom, hogy nem tetszene ha nem tudom "félig élesben" is kipróbálni a technikákat,amiket tanulunk.
Kurdy és re-gym kiesett,oda járnak ismerősök és elmondásuk szerint nagyon ritkán van sparring. Más ajánlat esetleg?
Szia!
A Fiteclubban minden edzés végén van sparring, általában 4-5 kör (2 perces körök 1 perc pihenővel). Igaz, az kick-box, nem thai-box, de talán az is jó lehet kipróbálni.
Re-gymbe ritkán van sparring?:DDDD
Mesélj még troll:D kíváncsi lennék az állítólagos ismerősödre, tuti annyira hiteles mint te.
Van sparring a Re-gymben rendszeresen, nézzél csak le trollinnyó;)
#1 Köszönöm,mindenképp utána fogok nézni
#2 Értem,hogy hűséges akarsz lenni a klubodhoz,de azért ferdíteni nem kéne. Szóval el tudod mondani, hogy a regymben minden hétfőn és szerdán,vagy kedden és pénteken stb van sparring? Vagy akár minden edzés végén? Merthogy a rendszeresség ezt jelenti,és nem azt,hogy egyik héten van háromszor is sparring,aztán meg két hétig egy sem.
Igen, el tudom mondani.
Aki ferdít itt, az te vagy.
"Ismerősök" aha...nevezd már meg őket priviben, ha Re-gymesek, hót ziher hogy ismerem őket, 7 éve járok oda...ritkán van spaering az egyik legszínvonalasabb muay edzésen, komolyan behalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!