Budapesten belül hol tudnék elkezdeni úszni / küzdősportolni?
Sziasztok!
Másodéves egyetemista vagyok és olyan egyesületet / helyet keresek magamnak, ahova egyetem mellett tudok járni, elsődlegesen kiengedni a gőzt és letudni a napi-heti testmozgást, de szeretnék fogyni, illetve erősödni is... 6 évet küzdősportoltam, (kung-fu, kick box) és már nagyon hiányoznak, az egyetemünkön viszont sajnos nincs lehetőség sportolni.
Nagyon szeretem a küzdősportokat, (illetve szeretnék úszni,) de sehol nem találok olyan edzéseket, amik 45 percnél, vagy egy óránál hosszabbak lennének, mindez horribilis összegekért cserébe. (Nem csóróskodni szeretnék, nem erről van szó, de 1 órát kevésnek érzek testmozgás terén...)
Tudtok esetleg olyan sportegyedületeket ajánlani, ahol minőségi edzéseket tartanak? (elsősorban Taekwondo, kung-fu, vagy box)
Előre is nagyon köszönöm!
Úazni szó szerint bármelyik uszodában
Edzés is rengeteg van, én a megathlon se-be járok a ludovika campusra 4000/alk
A kuzdosportot nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!