Szuszi95 kérdése:
Milyen videókra edzetek?
Figyelt kérdés
Túlsúlyos vagyok, az életmódváltást elkezdtem, és most jön a mozgás. Imádok biciklizni, van is otthon egy jobb szobabiciklim. Viszont időközben már annyira ráuntam a zenékre stb.hogy technikailag unatkozok közben.Próbáltam rákeresni youtube-on videókra de nem pörgetnek fel.
Ami zenék voltak azokat annyiszor hallgattam hogy meguntam.
Ami az edzőtermet/kondit illeti ahhoz még nincs elég önbizalmam, hogy lemenjek.
28/N
aug. 11. 13:06
1/3 anonim válasza:
Szobabiciklihez én mindig a kedvenc tartalom gyártóimat néztem, akiket akkor is néztem, amikor csak feküdtem az ágyon. Aztán innen jött az ötlet, hogy miért csak fekszem, ugyanúgy tudom nézni őket, ha közben tekerek. :D Neked is ezt ajánlom, dobj be egy sorozatot vagy filmet, aztán miközben tekersz, nézd azt. Nekem bejött.
2/3 anonim válasza:
Én mikor túlsúlyos voltam akkor otthoni edzős videókat néztem és azt csináltam ami a videóban is volt ezzel tök jól ledobtam magamról egy pár kilót. Bár én férfi vagyok.
3/3 anonim válasza:
Semmi. Szabadban szeretek sportolni, a természetet hallgatom.
Pl
Ha már bicaj szóba jött... megyek fel a hegyekbe. Ki a falura, körbe a tó körül, megpihenek az árnyékban egy padon, megkérdezem milyen a mai fogás a horgásztól... ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!