Hogy lehet eltüntetni a "babahájat"?
Diéta?
Én sem vagyok kövér mégis van nekem is.
Ez azt jelenti, hogy még van mit ledolgozni.
1 tipp:
egy tornagyakorlat:
oldaladra fekve emelgeted
- vagy a lábaidat (kicsit kitámasztva a testedet)
- vagy a felsőtested
- vagy mind a kettőt egyszerre, ezek olyan ~"ollózó" mozgások leszenk.
Lehet, hogy van valami normális neve.....de lényeg az, hogy ilyenkor a csípő dolgozik.
2.tipp.
Egyszerűen oldalra emelgeted a lábaidat, de nem lengeted, hanem használod a csípőt. ha figyeled érezni, fogod, hogy mikor, hol feszülnek az izmok.
Szerintem hat :) Pszichikailag mindenképpen :) Biztos nem olyan hatásos mintha egy profi csinálná, de míg nincs lehetőségem rá, addig magamnak is megoldom. :) Vegyél egy krémet, ami kífejezetten karcsúsító hatású, neten pedig találhatsz masszázs technikákat (írd be a google-ba, hogy alakformáló masszázs, vagy narancsbőr masszázs).
Szerintem egy kis tornával meg édesség-megvonással már hatásos lesz :) Én bízom benne....
"Én karcsúsító krémmel kenem, és masszírozom! :)
" Parasztvakítás lusta de pénzes emberek részére...
Ha a diéta nem segít az csak azt jelenti, hogy sz*r a diétád. Szerinted a fitnessz/testépítő versenyzőkről a verseny idejére a Jézuska viszi el a zsírt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!