Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Életmód váltás, új sport?

Életmód váltás, új sport?

Figyelt kérdés

Sziasztok remélem jó kategóriába írok. 25 éves nő vagyok, fogytam 25 kilót diétával. Sajnos nagyon kövér voltam/vagyok ezen változtatok éppen. (125 kilóról indultam, most vagyok 100) Viszont szeretnék a diéta mellett elkezdeni valamit sportolni. Szeretem a labdajátékokat, illetve érdekel a judo vagy valami harcművészet. Szerintetek mibe lenne érdemes belevágni? (A kondizás a teremben nem igazán vonz)

Köszönöm ha elolvastad és adsz tanácsot

júl. 30. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Bármelyikbe érdemes belevágni, a lényeg, hogy neked tetsszen és szívesen csináld.
júl. 30. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Tényleg bármi amit élvezel. Kezdetnek pl kiprobalhatnal egy onvedelmi krav magát. Aztán meglatod tetszik e es tanulsz onvedelmet is.
júl. 30. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a küzdősport jó, ha jó edzőhöz, jó edzésekre jársz!

Van erősítés, kardió, komplex, összetett mozgás.

júl. 30. 12:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Szerintetek melyik küzdősportot lenne érdemes kipróbálni ekkora súlyfelesleggel? (Nem félek attól hogy kinéznének, az utcán is bámulnak az emberek. Változni akarok)
júl. 30. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szó szerint bármelyiket
júl. 30. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem küzdősportolok, de ahova járok, vannak karate edzések is, és többen is vannak túlsúlyosok.

Senki nem bámulja vagy bántja őket.

Láthatólag jól érzik magukat, igyekeznek, amúgy van, aki nagyon szépen fejlődik is! Van egy idősebb, 40 körüli hölgy, ő láthatóan fogyott is, edzés után még szoktam látni, hogy megy plusz elipszis trénerezni is egy fél órát.

júl. 30. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Az szuper, hogy érdekel a küzdősport:). Először a box-al kezdenék, majd áttérnék a kick-box-ra
júl. 30. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!