Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik egyedül élnek, nem...

Akik egyedül élnek, nem számíthatnak rokonok közvetlen segítségére és reggelenként elmennek kocogni/futni szabad területre, azok hogyan oldják meg a lakásuk bezárását?

Figyelt kérdés
Nyilván elég sokan edzőterembe járnak, de itt az a kérdés, hogy akik nem szeretnek kondibérletre költeni, ők mit tesznek? Szomszédot kérik meg értékeik megőrzésére, vagy más megoldásuk van?

#önálló életvitel kialakítási módszerei
2024. júl. 29. 08:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jótanácsot 10-es! :)

Nagyon jólesik a törődésed! Tényleg!

Mindenkinek köszönöm az ötleteket! Hálás vagyok!

2024. júl. 29. 14:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem sincsen zseb a futónadrágomon. Van direkt ilyen célra futó övtáska. 1500 forintért vettem, abban tartom a kulcsot és a paprika srayt, hogyha elmegyek futni.
2024. júl. 29. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Kulccsal, esetleg riasztóval, kamerarendszerrel...
2024. júl. 29. 17:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Zseb, övtáska.
2024. aug. 2. 23:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Van ilyen csuklópánt amin van kicsi zseb, az praktikus.
aug. 28. 21:51
 16/17 A kérdező kommentje:

Még mindig nem érzem elég stabilnak a kezemet a sérülés után.

(Már elég jók a fogási, kapaszkodási reflexeim - viszont nem minden esetben vagyok biztos az egyensúlyom megtartásában.)

Létrára állva pókhálózás eléggé nehézkes. Automatikusan bennem van, hogy "jaj, volt egy törésem, esésem," stb.

Egy hónappal a kérdés kiírása után már búcsúzófélben van a nyár. Szeptember elején vajon mennyire várható még meleg - vagy inkább langyos - idő? Tudna linkelni valaki időjárás előrejelző oldalt, ami megbízható?

aug. 29. 05:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyik se teljesen megbizhato, de jovohetre is ilyen melegeket mondanak.

Időķépen, tudsz radart is nezni, mielott kimész a szabadba érdemes ránézni! Az a biztos.

Az esés utáni félelem sokaknál fordult elő.

Ha nem is futni, de setalni menj el. Reggel, napkeltekor míg friss a levegő, akkor a legjobb.

aug. 29. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!