Mi lesz most a karate edzővel?
Figyelt kérdés
Szegény a gyerek felrugasaval elkövetett egy végzetes hibát amikor nem figyelte meg hogy veszi a kamera. Egy élet munkája ment füstbe. Lehuzhatja az eddigi életművét a wcn.júl. 19. 11:50
11/14 Senior Séf válasza:
Szar puhány ifjúság mi a ménkűnek megy harcművészetre? A focistáink is azért ilyen szarfa5zúak,mert nem merik odatenni magukat.
12/14 anonim válasza:
Nem értem, miért csámcsog még mindig ezen a híren, minden második balf-asz. Oké megtörtént, nem szép dolog. A karateedző majd megkapja a büntetését, pont. Minden csoda három napig tart.
13/14 Thunderfairy válasza:
Olvastam én hogy miért kapta ezt a kisfiú. Az volt a bűne hogy nem akart egy játékra felmenni. Aszta mekkora bűn. Ezt érdemelte ezért??? Remélem hogy se harcművészetek, se gyerekek közelébe nem mehet többet. A sitten már várják.
14/14 anonim válasza:
Magyar jogot ismerve. Ugyanaz lesz vele, mint a Árpád hídi gázolóval. Nagy média víz hang, meg hatalmas büntetéssel való fenyegetések. Majd egy év után sincs vádirat, szabadon mászkálhat, itt tartunk most. Majd 5-6 év múlva meg kap 2 évet 3 évre felfüggesztve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!