Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van aki utál mezítláb lenni...

Van aki utál mezítláb lenni és mégis mezítlábas sportot csinál? Pl. jók az adottságai vagy barátok vagy bármi egyéb okból.

Figyelt kérdés

2024. máj. 15. 15:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi gondom a mezítlábbal, viszont akik nem szeretnek úgy lenni ők zokniban maradnak (karatézok)

Igaz, nem ők a legszuperebbek, mert a zolniban könnyen el lehet csúszni :)

2024. máj. 16. 05:16
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Ha valaki utál mezítláb lenni, az nem válasszon olyan sportot, amit úgy kell csinálni. :) Ha mindenki mezítláb van egy edzésen, akkor ez nem is téma, senki sem foglalkozik vele.
2024. máj. 16. 09:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én kisebb koromban nem szerettem még otthon sem mezítláb lenni, de aztán szeptemberben a délutáni tesi elhagyása érdekében pár haverom rávett, hogy együtt iratkozzunk be a helyi thai-box egyesület kezdő csapatába. Ott meg az #1 válaszolóval ellentétben, kötelező a zoknit is levenni, csak úgy lehet a tatamira lépni. Azóta meg talán meg is szerettem.
2024. máj. 16. 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Kb. én is így voltam. Annak idején még a gondolattól is irtóztam, hogy idegen helyen le kell vennem a zoknimat. Aztán az iskolámban egyszer úgy adódott, hogy egy tesimentes napon levezényeltek bennünket a tornaterembe valamilyen sorversenyre, és az egész osztálynak mezítláb kellett versenyeznie. Akkor jöttem rá, hogy egyáltalán nem rosszak a mezítlábas sportok és később kifejezetten azokat csináltam.

2024. máj. 16. 17:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ha vki otthon felejti a cuccát, vagy akár a váltózoknit, a mi tanárunk leveteti vele a cipőt/zoknit egész órára.
2024. máj. 16. 21:35
 6/13 anonim ***** válasza:
97%

Sohasem értettem, hogy váltózokni hiánya miatt miért szemétkedtek a tornatanárok a diákokkal. Ha nincs cipő, akkor rendben van a mezítláb a csúszásveszély miatt, de zokni már nem annyira.

2024. máj. 17. 07:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

ritkán van olyan edzésen, akit zavar, hogy mezítláb kell edzenie.

Amikor haverral otthon edzünk, még akkor is lekapjuk a zoknit! :D

2024. máj. 17. 07:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#5 vagyok, 6-osnak: két tesitanár van a sulinkban, az egyiknél semmi előírás nincs, a másik nagyon szigorú öltözet terén. Idén félévkor vette át az osztályunkat az utóbbi, és mivel szokatlanok voltak a kérései, az első hetekben sokunknál nem volt váltózokni, vagy volt ugyan, de nem fehér. Heteken át a fél osztály mezítláb tesizett, míg rendeződött annyira a helyzet, és megszoktuk, hogy már csak heti 1-2 véletlen miatt veteti le a zoknit vkivel. Én pl múlt héten egyszer :D De amúgy szerintünk is érdekes, nem értjük, miért csinálja...
2024. máj. 17. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
8asnak: biztos gerjed a fiú lábakra, így ha valaki nem visz másik zoknit, van esély, hogy lát egyet, kettőt! :D
2024. máj. 17. 15:25
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
Ha valaki elkezd mezítlábas sportot űzni, akkor egyrészt úgyse a lábával foglalkozik edzésen (legalábbis normál esetben), másrészt pedig rendszerint idővel hozzászokik a mezítláb járáshoz, és teljesen természetesnek fogja tartani.
2024. máj. 17. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!