Először fogyni kell pár kilót és aztán izomra edzeni vagy egyből lehet izomépítésre menni és közben majd lefogyok?
Figyelt kérdés
Kb 5 kilót szeretnék fogyni, van egy kis feleslegjúl. 17. 11:23
1/7 anonim válasza:
5 kiló fogyás semmi, az alig detektálható, kezdőként ráadásul kalóriadeficitben is lehet izmosodni, ha megvan a minimum 1.5 g/tskg fehérje és a megfelelő edzésintenzitás.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát a felesleg hasat akarom leszedni, meg izmosodni. Nem tudom hogy melyikre kell először fókuszálni
júl. 17. 12:57
3/7 anonim válasza:
Még egyszer: a kalóriadeficitre, az elegendő fehérjebevitelre és a progresszív túlterhelésre fókuszálj.
4/7 A kérdező kommentje:
Pontosabban ez hogyan működik? Letöltöttem egy appot itthoni edzésre és ki kell választani hogy fogyás a cél vagy izomnövelés. Nekem mindkettő a cél , de csak egyiket lehet kiválasztani. Ezért tettem fel a kérdést
júl. 17. 13:33
5/7 anonim válasza:
Kalóriadeficitben legyél, mellette meg egyél elég fehérjét és eddz jól. Ezzel az app dologgal nem tudok mit kezdeni.
6/7 anonim válasza:
Kéne egy edzőt szerezz, ha kevés a felesleg, a gyakorlatok jól végzésére kellene figyelj. Az edző a neked megfelelő súlyokat is be tudja állítani. Azt is ha ész nélkül csinálod, többet ártassz. Figyelj a kajára, ahogy az előttem levő is mondta, kevesebb kalóriát vigyél be, de ne drasztikusan kevesebbet.
7/7 anonim válasza:
Ha edzésben a kérdés akkor izomnövelés a cél.
A fogyást az fogja meghozni ha kellette kalóriadeficitben eszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!