Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet nagyobb thigh...

Hogyan lehet nagyobb thigh gap-em?

Figyelt kérdés

Kérlek srácok segítsetek! Szeretnék nagyobb thigh gap-et. Milyen edzéssel lehet? Az alsó combomon egész szép, de a felső részén van egy-egy bumszlim. Állítólag nem zsír, hanem hús, de én szeretném izommá alakítani, hogy eltűnjenek és egyenletesek legyenek mint az alsó részen.

Pár fontos infó: - tudom, hogy ez kevés fiúnak tetszik, de engem ez egyenlőre nem érdekel és magamnak szeretnék elsősorban tetszeni

- nem fogyni szeretnék, hanem átalakítani hogy vékonyabb combjaim legyenek

- ne ítéljetek el

-jelenleg nem izgat ha nincs mit fogni rajtam tényleg egyenlőre még magamnak tetszem majd csak utana a fiuknak

#comb #thigh gap #Ne ítélj el
2024. júl. 12. 12:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De amugy valaki aki normalis leirom ujra: szvl van egy kis thigh gap-em es szeretnek nagyobbat. Valamilyen mozgas forma vagy edzes segithet ebben? Legyszi linkeljetek vagy irjatok vmit ami tenyleg nem hulyeseg. Lenyeg h nem erdekel h nem tetszik a fiuknak ezzel most ne gyertek, vmint fogyni sem szeretnek. Elore is koszonom a segitseget es elnezest kerek az elobbi bunkosagokert de nem birom a rosszakarokat.
2024. júl. 13. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!