Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet nagyobb thigh...

Hogyan lehet nagyobb thigh gap-em?

Figyelt kérdés

Kérlek srácok segítsetek! Szeretnék nagyobb thigh gap-et. Milyen edzéssel lehet? Az alsó combomon egész szép, de a felső részén van egy-egy bumszlim. Állítólag nem zsír, hanem hús, de én szeretném izommá alakítani, hogy eltűnjenek és egyenletesek legyenek mint az alsó részen.

Pár fontos infó: - tudom, hogy ez kevés fiúnak tetszik, de engem ez egyenlőre nem érdekel és magamnak szeretnék elsősorban tetszeni

- nem fogyni szeretnék, hanem átalakítani hogy vékonyabb combjaim legyenek

- ne ítéljetek el

-jelenleg nem izgat ha nincs mit fogni rajtam tényleg egyenlőre még magamnak tetszem majd csak utana a fiuknak

#comb #thigh gap #Ne ítélj el
2024. júl. 12. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"Állítólag nem zsír, hanem hús, de én szeretném izommá alakítani"

Hús == izom...

2024. júl. 12. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem igazán értem, miről írsz kérdező. 🙄 Mik azok a bumszlik? Ha kémények akkor az izom, ha puha, akkor zsír/háj. Vagy nem egybefüggő a combizomzatod a felső részén, hanem kis részén izmos csak?
2024. júl. 12. 14:27
 3/11 A kérdező kommentje:

Ha akarod megérted és segítesz, ha nem akkor nem kész. Minden rizsa nélkül szeretném, hogy nagyobb legyen a thigh gap-em. Ennyi 🤷‍♀️

Tök mindegy hogy mi az lényeg h ne legyen ott. Tudsz valami 5letet vagy nem ez a kérdés😘

2024. júl. 12. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Reménytelen...
2024. júl. 12. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem kötözködés volt a celom, hanem az, hogy értem mire gondolsz. Így aztán kerestem e témában videót és megnéztem.

El is küldöm neked.

[link]

2024. júl. 12. 15:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm <3
2024. júl. 12. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos a belinkelt videó bullshit, de legalább a kérdés színvonala fölött van.
2024. júl. 12. 17:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Mutass jobbat (:
2024. júl. 12. 17:52
 9/11 anonim ***** válasza:
2024. júl. 12. 18:16
 10/11 A kérdező kommentje:

Varj bro segitek. 1 lepes: tukor le a falrol

2 lepes: linkelem a videot

2024. júl. 12. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!