Hogyan lehet nagyobb thigh gap-em?
Kérlek srácok segítsetek! Szeretnék nagyobb thigh gap-et. Milyen edzéssel lehet? Az alsó combomon egész szép, de a felső részén van egy-egy bumszlim. Állítólag nem zsír, hanem hús, de én szeretném izommá alakítani, hogy eltűnjenek és egyenletesek legyenek mint az alsó részen.
Pár fontos infó: - tudom, hogy ez kevés fiúnak tetszik, de engem ez egyenlőre nem érdekel és magamnak szeretnék elsősorban tetszeni
- nem fogyni szeretnék, hanem átalakítani hogy vékonyabb combjaim legyenek
- ne ítéljetek el
-jelenleg nem izgat ha nincs mit fogni rajtam tényleg egyenlőre még magamnak tetszem majd csak utana a fiuknak
"Állítólag nem zsír, hanem hús, de én szeretném izommá alakítani"
Hús == izom...
Ha akarod megérted és segítesz, ha nem akkor nem kész. Minden rizsa nélkül szeretném, hogy nagyobb legyen a thigh gap-em. Ennyi 🤷♀️
Tök mindegy hogy mi az lényeg h ne legyen ott. Tudsz valami 5letet vagy nem ez a kérdés😘
Ne haragudj, nem kötözködés volt a celom, hanem az, hogy értem mire gondolsz. Így aztán kerestem e témában videót és megnéztem.
El is küldöm neked.
Varj bro segitek. 1 lepes: tukor le a falrol
2 lepes: linkelem a videot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!