Jóga. A sarva hita II ászanák legvégén a tigris pózt mindkét oldalon (bal, jobb) el kell végezni vagy csak az egyik oldalon? A könyvben csak az egyik oldal van írva, de van néhány hiba a könyvben. Nem tudom, hogy csak kimaradt a pontos leírás..?
Köszönöm!
Mindig is rossz volt a helyesírásom.
Csak azt sajnálom, ha valaki ez alapján értékeli a mondanivalót, és a megfogalmazást.
#3. Szívesen. Igen, megértem, tudom, hogy mire gondolsz. Engem nem zavart, csak jeleztem neked, hátha téged is érdekel.
Úgy vettem észre, hogy az emberek egyik része nem mer szólni, hogy nehogy megbántson azzal mást, míg más emberek direkt sértőn szólnak és eleve az a szándékuk, hogy megalázzanak.
De én egyik fentebb említett csoportba sem tartozom. Szerintem az a jó, ha tudok arról, hogy valamit elrontottam, mert akkor ki tudom javítani és ez eredményez haladást.
Emiatt másoknak is jelzem - akár ilyen téren.
És igyekszem kedvesen tenni ezt. Remélem, nem okozott benned kellemetlen érzést, hogy szóltam.
Nem, nem okozott.
Sajnos nálam változás nincs e téren.
Ha nem szánok időt az írásom átellenőrzésére, hibákkalteli marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!