Vannak tornagyakorlatok vagy ászanák, amiktől gyorsabban kijön a kaki? És ha vannak, melyek azok?
Figyelt kérdés
Köszi!2021. júl. 11. 05:59
1/4 anonim válasza:
Én csak Janicsák Veca "Most múlik pontosan" dalát ismerem ilyen célra,
"Engedem hadd menjen
Szaladjon kifelé belőlem" soroknál jön a megkönnyebbülés.
2/4 anonim válasza:
Nekem a TITTIBHÁSZANA mindig segít. "A póz gyakorlása már rövid idő elteltével serkenteni kezdi a vesék, a máj, a lép, a belek, az epehólyag,a prosztata és a húgyhólyag működését. Folyamatos gyakorlása megszabadítja a betegségektől a hasi szerveket."
3/4 anonim válasza:
Nem tudom.De ha guggolva ürítek úgy jobban, gyorsabban kiszalad a végtermék mint ülve.Erre a guggolásra a munkahelyi vécén szoktam rá mert jó párszor láttam levizelt,piszkos ülőkét.Arra meg kinek van gusztusa ráülni..De a hatékonysága miatt már otthon is szinte csak így végzem el ezt a műveletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!