Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem mehetek box edzésre...

Miért nem mehetek box edzésre ha szinte mindenki hobbi szinten jár, és én is hobbi szinten szeretném folytatni?

Figyelt kérdés

2 éve kezdtem el boxolni, igazából csak leakartam vezetni a feszültséget miután kidobott az akkori barátnőm :D

Hobbi szinten jártam heti 1 vagy 2 alkalommal, aztán picit rákapcsoltam, elkezdtem heti 4x járni, és volt lehetőségem megmérettetni magamat versenyen is idéntől.

Én mindig is hangsúlyoztam, hogy ez nekem egy hobbi, én ezt nem akarom komolyan csinálni, az első meccsemen el is vertek, a következő 6-ot megnyertem, aztán az utóbbi hónapokban inkább már a konditermi edzés foglal le, illetve a biciklizés, mondtam, hogy ez részemről ennyi, de hobbi szinten heti 1 alkalommal még jövök.

Erre mondta az edző, hogy többet nem jöhetek, ha nem gondolom komolyan akkor ne is jöjjek. Én sosem gondoltam komolyan, mindig is egy hobbi volt a szememben ez az egész, és az ott edzők 90% hobbi szinten jár, én már nem férek el vagy mi?

júl. 11. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Az edzők ilyen rohadtak.nyilvánvalóan a te szétvert fejeden keresztül szeretne felkapaszkodni.keress másik helyet.
júl. 11. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk beavatottak ebbe a szituációba, nem ismerjük a körülményeket, nem ismerjük az edződet (stb.). Ezt a pár mondatot elolvasva két ok lehet. Az egyik, hogy az edződ egy gyökér, a másik, hogy ez csak egy motivációs "ha nem versenyzel, ne is gyere" duma, hogy sarkalljon a kompetitív sport folytatására, és valójában simán járhatsz továbbra is.
júl. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!