Mitől eresedik ki valakinek a bicepsze?
Azér kérdezem mer már kondizok 1 ideje és nekm nő a mérete a felkaromnak de eresedni nem akar
15/f
Te annyira f*sz vagy hogy megint hogy az már fáj.Nem érted b*zdmeg hogy az hogy neked 20%nál látszik valami az lószar?Az nem eresedés b*zdmeg hogy látszik.Nem fogod fel?Nem érted meg?
Az hogy valami fityf*sz neked látszik meg az hogy normálisan erezett vagy nem ugyan az.NEM ÉRTED MEG A KIB*SZOTT MÓKUS AGYADDAL TE DEBIL?Szedjed az izomtömegnövelő fehérjédet inkább...
Mondja ezt az, aki 66%-ban adja a hasznos válaszokat.
Természetesen megint értelmezési zavarban szenvedsz, de ezt már megszoktuk tőled, minthogy azt is, hogy osztod az észt onnan, ahol nincs. Pont azért írtam le, hogy nekem már 20%-nál is látszik ér, mert vannak olyan emberek, akiknél már látszódnak ilyenkor is és ne keverje össze a lediétázott erezettséggel. Utána leírtam egy folyamatot, hogy jönnek nálam az erek elő a diéta előrehaladtával. Annyira szánalmas, hogy erőlkmödsz és h*lyét csinálsz magadból közben, régebben még szórakoztatott, de mostmár azt sem váltja ki belőlem.
Hát ez kész hogy mennyire nyomorék vagy.Arra hogy hány %ban adsz hasznos válaszokat rácsaphatod mert attól még hülye maradsz.Olvasd már vissza a válaszokat te kretén.Megint te kezdtél el pattogni meg bonyolítani a dolgokat attól függetlenül hogy alap dolgokat sem tudsz(mr izomtömegnövelő)
Kérdés:Mitől eresedik ki valakinek a bicepsze
Válaszom diéta+vízhajtás.
Nem az volt a kérdés hogy mikortól látszik MERT AZ NEM ERESEDÉS.Szép hogy te erre válaszoltál de a kutya nem kérdezte.
Elkezdesz itt pattogni meg megint a hülyeségeidet nyögni aztán én vagyok a hülye mert szólok hogy az k*rvára nem úgy van.Hát elmész te a k*rva anyádba visszafele.
Ui.:azt meg hogy a kérdező mire gondolt neki kéne leírnia.Ha így teszi fel a kérdést akkor baromságot írtál.Ha úgy hogy MIKORTÓL LÁTSZANAK AZ EREIM?Akkor még igazad is lehet
"Egy 15 éves fiú, aki most kezdte az edzést, szerinted hogy értette a kérdést?!"(igaz)
Nem rég kezdtem el kondizni és egyelőre csak a mérete nőt.Kiváncsi voltam mitől lesz látható az ér rajta.Bocsi ha rosszul tettem fel a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!