MItől eresedik ki valakinek a bicepsze?
Sziasztok!
kb fél éve kezdtem kondizzni
elég jól haladok de csak a méretben nőttem nem eresedtem!
én azt olvastam ha kevés a testzsírszázalék akkor kilátszanak.Azonban nekm kockás a hasam és a hasam alján kilátszik 1 ér!A vállamnál is szokott de a bicepszemn él nem!Egyébként hol lehet megmérni a testzsírszázalékot?sportorvosnál?
sportorvosnál és egészség központokban tudsz testzsír%-ot mérni
eresedésről nem tudok mit mondani
Szia! Én úgy tudom genetikaiadotság ki hol és mennyire eres, nekem még 19 évesen mielőtt elkezdtem volna kondizni 29-es volt a karom és már akkor látszott egy kis ér, most bedurranva majdnem 40-es és az ér rajta majdnem fél centis, nekem is kockás a hasam de nekem a testemen nincs ér!
Szerintem egyébként próbálkozhatnál azzal hogy a karodra kifejezetten szálkásítos-bedurrantos edzéseket végezzél, pl. 8-10-szer bicepszezel aztán szünet, pihenés nélkül egyből tricepszezel 8-10-et, ezután jöhet egy rövid szünet majd ismét párszor...
Nézd meg a www.tesztoszteron.hu -t! Ott van valahol egy testzsírszázalék kalkulátor!
1. vagyok
2., erre gondolsz?:D [link]
köszönöm a válaszokat!
A válasz megírásának időpontja: ma 11:16
rendben majd beiktatok párszor iet de sztem ha minden edzésen ezt csinom akk túlterhelném.
Saten nem fedi zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!