Hátizsákos túrára ilyen nyári melegben milyen ruházatot vigyek?
Figyelt kérdés
Vannak lenge ingjeim, rövidnadrág, de nekem strapabíróbb kéne, viszont olyan, amiben nem kapok hőgutát, átereszti a levegőt.júl. 5. 14:21
2/7 anonim válasza:
Erdőbe ne vegyél rövidnadrágot, hiába van meleg, mert egyrészt sok a kullancs, máarészt sok helyen benöviaz ösvényeket az aljnövényzet. Szóval lent valami vékony hosszúnadrág.
Fent meg egyszerű, vékony pamutpóló, esetleg vékony merino póló. Műszálast ilyen időben annyira nem ajánlok. Hátizsákban pedig egy membrános esőkabát.
3/7 anonim válasza:
Én futópólót ajánlok. En a decathlonosomban szoktam turazni. Tokeletes. Vékony, nem sulok meg de hamar szárad. Kényelmes is.
Ja es ne legyen ujjatlan mert arra taskat hordani borzalom
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Mi a helyzet a nyáti ingekkel? Városban és úton leszek elsősorban.
júl. 5. 23:37
7/7 anonim válasza:
Légáteresztő pólót vegyél és ilyen melegben lerohad a hosszú nadrág az emberről.Fújd be magad kullancs riasztóval és kerüld a nagy füvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!