Hol lehet viszonylag nagy (kb 25 l-es) sportos laptoptartóval is rendelkező hàtizsákot venni?
Figyelt kérdés
Amiket én eddig láttam vagy csicsásak vagy elég gagyik voltak.... :(2018. aug. 7. 19:48
1/4 anonim válasza:
Az újpesti piacon szoktam venni.Van ott egy táskás.Ahogy írod kb 25-30 literes hátizsák,3 zsebes,a háta ki van szivacsozva és a belső laptop tartó rész is párnázott.Fél éve vettem,akkor volt belőle fekete,fekete-szürke és fekete-barna.4500ft volt.Az előzőt is ott vettem az 5 évig bírta.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tippet! Utánanézek, mert kb ilyesmit kereseek én is :)
Én teljesen abban voltam, hogy az Újpesti piac megszűnt... de lehet akkor, hogy csak arrébbköltözött - én kb 10 éve voltam ott utoljára. Utánanézek :)
2018. aug. 9. 12:02
3/4 anonim válasza:
Megvan még.Van ott egy virágcsarnok,a külső oldalán van egy lángosos és azzal szemben van a táskás.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a leírást! :)
2018. aug. 11. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!