Van itt olyan sportos, izmos nő aki szívesen kipróbálna ilyen birkózást? Www.Utopiaentertainment.com/dvdclips/MW-78-FREE. Mp4
Amúgy sincs neki, ezért rakja ki egymás után ezeket a "nőkkel akarok verekedni" kérdéseket...
Azt hinné az ember egy idő után rájönne hogy a gyakorikérdések nem szexpartnerkereső.
Szerintem ilyet nem nagyon fogsz találni. A klipben szereplő nő sportoló és láthatóan a birkózásban is otthon van. Ezzel szemben az ellenfele egy teljesen átlagos pasi, aki sem erőnlétben sem technikában nincs vele egy szinten, így gyakorlatilag nulla az esélye a nyerésre. Így pedig szerintem semmi értelme az egésznek és a férfi helyében inkább frusztrálónak, mint szexinek tartanám a helyzetet.
Viszont magát a birkózás részét kipróbálnám, de csakis olyan női ellenféllel, ahol mindkettőnknek lenne esélye nyerni. Mivel a videóban szereplő férfihez hasonlóan én is átlagos vagyok, illetve gyakorlatilag nincs tapasztalatom semmilyen küzdősportban, így vagy egy kisebb (165 cm 60-65 kg) nővel, aki nem profi szinten, de otthon van a küzdősportokban, vagy egy erősebb, sportosabb nővel (175, 75-80 kg), akinek szintén nincsenek tapasztalatai. Így szerintem izgalmasabb lenne. :)
Egyrészt szívesen kipróbálnám, másrészt viszont biztos nem akarnék olyannal aki szexuális élvezetet csinál belőle magának. Ijesztő és taszító, arról nem is beszélve hogy akikkel eddig beszéltem a témáról és próbálták negatív élménnyel távoztak, felajzott pasik tapizzák-dörzsölik magukat hozzájuk és úgy veszik, ha valaki birkózik akkor biztos többet is akar, plusz nekik joguk van dugni mert pasik...
Birkózó egyesületben majd valamikor rendes sportolókkal, ha egyszer ráveszem magam hogy eljárjak egybe.
Azért nem lehetetlen normális kereteken belül lejátszható meccset tolni, csak ritka! Mint minden jót megtalálni. :)
Nekem is régóta álmom, hogy egyszer egy fitt és erős sportoló lánnyal összemérjem erőmet, technikai tudásom közösen alkotott szabályok keretein belül.
Elvileg egy valódibb harc közben semmi szexuális élvezet nincs... Nem ez jut eszébe az embernek mikor épp feszítik.
Részemről csak egy szabályt nem fogadnék el, hogy nem érhetnék bizonyos pontokon az ellenfelemhez, mert neki az már nem férne bele. Itt nem fogdosásra, markolászásra gondolok, hanem ha ne adj isten szabadulni akarok fogásból vagy felülre akarok kerülni, akkor ne legyen abból hiszti, hogy átnyúlok a combok között vagy véletlenül hozzá érek a melléhez, fenekéhez egy testkontakt alapú küzdelemben.
Akivel éppen birkóznék azzal nyilván nem dugni akarok, hiszen nem azért találkoztunk...
Szóval, aki keres talál, előbb utóbb! :)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!