Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Itthon 40 fokban mennyire jó...

Itthon 40 fokban mennyire jó ötlet edzeni?

Figyelt kérdés
jún. 20. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Ha egészséges vagy, akkor csak kényelmetlen, de túl fogod élni. Én anno street workoutoztam. A tűző napon a kánikulában nulla árnyékkal edzettünk a parkban órákat. Szar volt, de mégis imádtuk. Nem lett soha semmi bajunk.

A vizes fejkendő egyébként aranyat ér.

jún. 20. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

mi meg egy garázsba kezdtük ahol nyáron +40 télen -10

túl éltük. sőt szerettük 💪

jún. 20. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igyá' sok vizet,és ne told túl

Én is itthon edzek,ki lehet bírni

jún. 20. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
azér állj.Ahogy az első írta.Sok kemény gyerek garázsban edz meg fas.zom tudja hol rendben is van,amennyiben egészséges vagy.Ha barmi problémád van főleg magas vérnyomás keringési problémák nem a legjobb
jún. 20. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
22%
Nem kéne...
jún. 20. 20:46
 6/6 anonim válasza:
34%

Legjobb szűrővizsgálat, ilyen esetben ha gyenge láncszem a szív, képes mindenféle orvosi beavatkozásra már a halál után tojni nagy ívben. :(

Ilyen sport mellett a szívet rendszeresen kell JÓ!!! szakorvossal ellenőriztetni.

jún. 21. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!