Gyógytesin kérhetik, hogy mezítláb tornázzak?
Figyelt kérdés
jún. 11. 15:06
2/37 anonim válasza:
Zokni lehet rajtad. A legtöbb helyen nincs kapacitás arra, hogy olyan tisztaság legyen hogy mezítlábbab lehessetek.
3/37 anonim válasza:
Korábban, a '90-es évek végén több helyen igen, lehetett így.
A 2010-es években magángyógytesiknél gyakori.
4/37 anonim válasza:
Simán kérhetik. A gyógytestnevelő nyilván tudja, hogy miért kell mezítláb tornáznod.
5/37 anonim válasza:
Igen,te meg simán mondhatod hogy nem,ha nem szeretnéd.
7/37 anonim válasza:
Azért ez nem egészen így működik. Nagyon sok olyan gyakorlat van, amit lehetetlen megcsinálni zokniban. Nem öncélú a tanár kérése. Én is jártam gyógytesire, és nekem is le kellett venni a zoknit. Először rosszul esett, de eszembe sem jutott megkérdőjelenzi a tanár kérését.
8/37 A kérdező kommentje:
#7 Neked eleinte miért esett rosszul?
Én se szeretem, nekem az ilyen mezítlábas órák után mindig fáj a lábam.
jún. 12. 09:17
9/37 anonim válasza:
Azért, mert nem számítottam rá, és egyedül én voltam mezítláb. Aztán a tanár elmondta a miértet, és utána már nem zavart a dolog.
10/37 anonim válasza:
#7: Nem is azt mondom hogy öncélú lenne,de ha valaki nagyon nem szeretné,vagy nem esik jól neki,akkor egyszerűen nem veszi le. Ha fáj tőle a lábad akkor meg nyilván mondd el neki azt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!