Térdsérüléssel lehet ilyen gyakorlatolatokat végezni (videó lent)?
jún. 7. 06:06
4/8 anonim válasza:
Serulestol fugg! Meg a sulyossagtol. En pl tudok. Enyhe porckopassal meg laza szalagokkal. De anyukam mar nem tudna.
pphogy csak picit terheli a terdet, sajat sulyoddal. ha nem fajdalmas akkor sztem cainalhtod. Tegyel a terd ala parnat ugy kenyelmesebb.
5/8 anonim válasza:
Milyen térdsérülésről beszélünk? Egyébként egyeztess orvossal vagy gyógytornásszal.
6/8 A kérdező kommentje:
Igazából egy enyhébb bokasérülésről (bokaszalagok megnyúlása) van szó. Az elején a bokám fájt jobban, de az utóbbi időben a térdemnél fáj jobban. Direkt néztem bokakímélő edzéseket, de nem mindegyikhez van odaírva, hogy térdsérülés esetén is jó.
A linkelt 20 perces Rubint Rékásat megcsináltam tegnap este, és ma reggel jobban fájt a térdem, mint szokott. Vajon a tornától van, vagy egyébként is így éreztem volna?
Remélem, most már elmúlik az egész. Már több mint három hete történt a sérülés.
jún. 7. 09:49
7/8 A kérdező kommentje:
Amikor tornáztam, akkor egyébként nem fájt, utána sem, csak amikor felébredtem reggel.
jún. 7. 09:50
8/8 anonim válasza:
Akkor még egyszer: egyeztess orvossal vagy gyógytornásszal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!