Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Térdsérüléssel lehet ilyen...

Térdsérüléssel lehet ilyen gyakorlatolatokat végezni (videó lent)?

Figyelt kérdés

[link]

Főleg 3:50-től 6:52-ig

jún. 7. 06:06
 1/8 A kérdező kommentje:

[link]

Illetve a 42. perctől 62-ig

jún. 7. 06:08
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

24-től 34-ig a térdelős gyakorlatok

jún. 7. 06:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Előbb rosszat linkeltem

[link]

24-34 perv

jún. 7. 06:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Serulestol fugg! Meg a sulyossagtol. En pl tudok. Enyhe porckopassal meg laza szalagokkal. De anyukam mar nem tudna.

pphogy csak picit terheli a terdet, sajat sulyoddal. ha nem fajdalmas akkor sztem cainalhtod. Tegyel a terd ala parnat ugy kenyelmesebb.

jún. 7. 07:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen térdsérülésről beszélünk? Egyébként egyeztess orvossal vagy gyógytornásszal.
jún. 7. 09:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazából egy enyhébb bokasérülésről (bokaszalagok megnyúlása) van szó. Az elején a bokám fájt jobban, de az utóbbi időben a térdemnél fáj jobban. Direkt néztem bokakímélő edzéseket, de nem mindegyikhez van odaírva, hogy térdsérülés esetén is jó.

A linkelt 20 perces Rubint Rékásat megcsináltam tegnap este, és ma reggel jobban fájt a térdem, mint szokott. Vajon a tornától van, vagy egyébként is így éreztem volna?

Remélem, most már elmúlik az egész. Már több mint három hete történt a sérülés.

jún. 7. 09:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Amikor tornáztam, akkor egyébként nem fájt, utána sem, csak amikor felébredtem reggel.
jún. 7. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még egyszer: egyeztess orvossal vagy gyógytornásszal.
jún. 7. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!