Mi az a női fitness terem?
Figyelt kérdés
Ma láttam hogy már létezik női fitness terem és azt írják az oldalukon hogy csak nők mehetnek
Ennek meg mi értelme? Csak kicsi súlyaik vannak vagy mi?
2024. jún. 5. 03:25
1/9 anonim válasza:
Inkább arra tippelek, hogy így nem kezd el velük flörtölni edzés közben mindenféle tahó suttyó.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát én egy évtizede járok normális terembe de még senkit nem láttam ott csajozni
2024. jún. 5. 05:21
3/9 anonim válasza:
5 éve járok normális terembe de minimum havonta egyvalaki végignéz (heti 1x járok). Pedig vékony se vagyok annyira meg izom is csak zsír alatt.
Elég kellemetlen tud lenni amikor az ember koncentrál és érzik hogy bámulják.
Mondanom se kell hogy az alkalmak kozul egyszer sem volt nő az elkövető
26n
4/9 A kérdező kommentje:
Végignéztek? Azta
2024. jún. 5. 07:57
6/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk ja, lehet plussz lóvé elvégre ritka az ilyen terem
2024. jún. 5. 09:50
7/9 anonim válasza:
#3-as Inkább örülj, hogy megnéz időnként valaki. Sok nő szívesen lenne a helyedben, főleg ha kevésbé csinos. Majd, ha már a kutya se néz rád, még hiányozni is fog. :) Egyébként a mi kerületünkben is van egy kizárólag női terem. 100m-re mellette egy hagyományos koedukált, ahova én járok. Többször is hallottam lányoktól, akik épp a közelemben beszélgettek egymással edzés közben, hogy korábban a nőibe jártak, de nem szerették, mert a nők folyton kinézik/kibeszélik egymást, meg megy a szokásos női dráma és rivalizálás. De itt a koedukált meg tök jó, mert nyugalom van.
8/9 anonim válasza:
Jó dolognak tartom, legalább a hülye kis picsák nem billegetik magukat az oda járó embereknek.
9/9 anonim válasza:
Ahová én járok, van egy külön női részleg. Ezt a részt többségében a muszlim nők veszik igénybe. Így kényelmesen tudnak edzeni, mégsem látják őket idegen férfiak "alulöltözve".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!