A kisfiam meg csak 6.5 eves de megis beallt ma focizni nala jova idosebbekhez akik kb 15-16 evesek voltak. Megserulhet komolyabban ha fejen talalja a foci labda ? Az idosebbek mar nagyobb erovel rugjak a labdat.
Figyelt kérdés
Lehet tul aggodom mar utolag.máj. 25. 21:50
1/7 anonim válasza:
hátha egy igazi erős lövés fejbe találja, az nem tesz jót neki. De vélhetően a nagyok vigyáznak rá.
2/7 anonim válasza:
Fejbe rúgták? Akkor minek gondolod túl?
3/7 anonim válasza:
Nem valószínű, nyilván vigyáznak is rá a nagyobbak.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Koszonom mindenkinek!
máj. 27. 10:07
5/7 MDaniel98 válasza:
A srácok azért erősebbek, ezért én is azt javasolnám, hogy a kortársai között játszon.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi 5.-ös. Egyetertek veled.
máj. 28. 00:22
7/7 anonim válasza:
A környezetétől függ, de amikor én játszottam kicsikkel, nem csak, hogy vigyáztunk rá, hanem támogattuk is. Szerintem nem kell félned, kivéve ha tudod a többiekről, hogy nem valami szimpatikus személyiségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!