A tradicionális japán jujutsu mennyire hatékony?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a judo "atyja", a brazil hiú jitsu "nagyatyja". A neten vannak videók versenyekről combat jujutau, illetve jujutsu fighting system címszó alatt. Kb a wkf sémi kontakt(ez mondjuk mínusz pont nálam), plusz old school judo keverék, hosszabb newazával kiegészítve(ez viszont plusz pont nálam). Magyarországon is ilyet tanítanak jujutsu néven, vagy inkább formagyakorlatozásból, meg előre megmeszélt páros gyakorlatokból áll az edzés? Valaki csinálta?2024. máj. 20. 11:00
1/5 anonim válasza:
Mi az, hogy hatékony? Hatékony mire?
3/5 A kérdező kommentje:
A hatékonyságot a harcértékre értem(utca, tartani, ring, ketrec) az elismertebb testharc stílusokhoz képest(Birkó, judo, bjj, sambo.)
2024. máj. 20. 15:00
4/5 anonim válasza:
A "hiú jitsu" az a testépítés, nem? Azok pózolnak folyton a tükör előtt.
Kapcsold ki az autocorrect-et. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: Értem a poént, meg köszi a tanácsot, de a kérdésre esetleg tudnál válaszolni?
2024. máj. 21. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!