Debreceni személyi edzők! Valaki segítene egy elkeseredett lánynak?
Köszönöm bébabéla.:)
És igen!Képzeld el!A bukásra álló diákot is szoktam ingyen korrepetálni,de csak ha látom rajta,hogy igenis akarja!És tesz is azért,hogy sikerüljön a vizsgája.De teljesen mindegy,mert ez nem ide tartozik.Megyek inkább edzeni,te pedig olvasgasd csak a kommenteket!
Hát ez jó hír. Mer kb akkor fogsz ingyen személyiedzőt találni, amikor ingyen, iskolán kívül korrepetálod a diákokat :D
És akkor leszel sikeres a "fogyásodban", aha az ingyen felkészített tanulóid átmennek.
Nekem hazudhatsz, lesz@rom, hozzászoktam, én ugyanis pszichológus vagyok.De te saját magadnak is hazudsz, és ami rosszabb, el is hiszed őket.
Na jólvan, zárjuk le ezt, elmondtam a véleményemet, lehet h f@szság, de szerintem telitalálat volt, azért replikázol ilyen hevesen. Aztán hogy mit csinálsz rajtad múlik.
Maradhatsz kis önámító csira, vagy változtatsz a hozzáállásodon.
atyaég, te pszichológus vagy?! az nem semmi barátom...:D
jól a szivedre vetted ezt az egész fogyás-vizsgázás dolgot:D
:):D Ez mekkora hülye!:D
Inkább neki kellene pszichológus!:D Na most jót röhögtem!
Szia én segítek de előtte tisztázni kell pár dolgot
priviben a többit .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!