Lúdtalp betét használ egyáltalán valamit vagy csak még jobban elrontja a lábát?
Figyelt kérdés
máj. 3. 17:21
1/4 anonim válasza:
Meggyógyítani garantáltan nem fog, erös igénybevételnél van értelme a további túlnyújtást megelözni. Viszont amikor lehet anélkül, és lehetöleg mezitláb, egyenetlen talajon kellene sokat mozogni, menni, megfelelö erösítö gyakorlatokat végezni, az esetleges túlsúlyt leadni, az az, ami segíthet helyrehozni.
2/4 anonim válasza:
Egy éve csináltattam. Ma mentem kontrollra. Sokkal sokkal jobb a talpam mint volt. A térdfajdalmam meg majdnem megszünt.
De ez csak az egyedileg csináltatottra érvényes. A sima bolti páezer forintosak nem érik meg
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is egyedileg lábamra készítette van. De 4eve hordom és sokat romlott a lábam arról nem beszélve hogy minden évben új cipőt kell venni mert annyira szét nyomja plusz még fél évente 20ezer a semmiért. Mert javulás nem érzek csak romlást
máj. 3. 22:44
4/4 anonim válasza:
Esetfüggő. Önmagában a lúdtalpbetét nem feltétlenül hoz javulást.
Mi a helyzet a gerinceddel? Én egyszerre hordtam a korzettet, a lúdtalpbetétet, plusz gyógytornáztam. Félévente jártam kontrollra az ortopéd orvoshoz és a segédeszközöshöz. Így helyrejött a gerincem is meg a lábam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!