Nem ezeretnék világbajnok lenni, csak egy kis mozgásért, erősödésért, szórakozásért járnék el. Olyanokra gondoltam, mint pl foci, esetleg kajakozni. Ezek egyikét sem csináltam korábban. Elsősorban a hétköznapokat kitöltendő, de egyszer-egyszer hétvégén is ráérek
Az izmosodás talán a fő cél, illetve hogy jól érezzem magam, de a kondizást kizárnám, mert ahhoz egyáltalán semmilyen kedvem nincs. Most épp nincs igazán sportos alakom, ez gond lehet?
Érdemes. Mindenkeppen. Nem baj ha nincs olyan alakod. Lehet az elején nehezebb dolgod lesz meg bénább leszel. A tesómon van 25 kg felesleges de a sportjában ahol nem keveset kell futni, országos bajnok lett a csapata
2024. máj. 3. 07:43
2/29 anonim válasza:
Sportolni bármilyen korban érdemes, hisz mozgás nélkül nincs egészség, de ha a fő cél az izmosodás, akkor azt tudd, hogy érdemben izmosodni nem fogsz se focitól, se mástól, csak a progresszív súlyzós edzéstől.
2024. máj. 3. 07:58
3/29 anonim válasza:
Dehogynem fog izmosodni. A kajakozáatól pl biztos
2024. máj. 3. 08:13
4/29 anonim válasza:
3 hagyd, megjött Súlyzó Sanyi. Szeintem még a sakkozásra vagy a horgászatra is képes lenne odaböffenteni a progresszív súlyzós edzést, mintha mindenki testképzavaros lenne.
2024. máj. 3. 08:18
5/29 anonim válasza:
Ha igazán érdekes sportra vágysz, akkor gyalogos sárkányrepülés.
A kajakozástól az első hónapokban izmosodhat az egyén háta és karja, semmilyen más testrésze nem, az első hónapok után pedig a háta és a karja sem.
2024. máj. 3. 08:49
7/29 anonim válasza:
2/6 neked ugye nem ment át, hogy "de a kondizást kizárnám, mert ahhoz egyáltalán semmilyen kedvem nincs" az pont azt jelenti, hogy valszeg nem izmosodni akar, csak jólérezni magát.
2024. máj. 3. 09:00
8/29 anonim válasza:
Olvasd el még egyszer a kérdés leírását. Idézek belőle:
"Az izmosodás talán a fő cél, illetve hogy jól érezzem magam, de a kondizást kizárnám"
Erre írtam, hogy ha az izmosodás a fő cél, akkor a konditermi súlyzós edzést kizárni értelmezhetetlen.
2024. máj. 3. 09:06
9/29 anonim válasza:
8 gyorsan olvastam, valóban benéztem. A kondizás kizárása miatt azt hittem "nem a fö cél". Így maga a mondat értelmetlen.
2024. máj. 3. 09:28
10/29 anonim válasza:
Bakker még ott a tojáshéj a seggeden, de te már azon agyalsz, hogy nem késtél-e el a sportolással…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!