Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a virágporro...

Mi a véleményetek a virágporrol, mint táplálékkiegészítő? Edzés mellett mennyire hatékony ha szedem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 12:44
1 2
 11/20 bénabéla11 ***** válasza:

most olvastam róla, amit az előző beirt valóban le van irva egy két helyen....csak én ezeket a dolgokat egy kalap alá veszem a sok méhpempős samponnal meg testápolóval...már nem tudnak mit kitalálni...

lényeg hogy van benne vitamin meg protein is bőven...de vegyé inkább vitamint meg proteint...:D

2010. okt. 28. 11:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én tisztelem Clint tudását, szoktam olvasni a hozzászólásait, de erről úgy tűnik még ő sem hallott.

Ez nem egy "buta" kérdés, attól hogy a többség még nem hallott erről.

Amúgy szerintem ez az oldal azért van, hogy ha tudunk, akkor segítsünk egymásnak, és nem leszólni kellene, főleg úgy, hogy a hozzászóló sincs a dologgal tisztában.

A virágpor:

Könnyen felszívódó C-, D-, E-, és K- vitaminokat, béta-karotint (A-vitamin), B-komplexet, enzimeket, ásványi anyagokat, koenzimeket, növényi eredetű zsírsavakat, szénhidrátot, fehérjéket és 22 féle aminosavat tartalmaz. (mind a 8 nélkülözhetetlen aminosavat is) Segít megőrizni az egészséges vérkeringést, emésztő-, immun-, és idegrendszert.

Ezeket a tápanyagokat nagyon fontos edzés közben pótolni, de talán nem a virágpor az, ami elég nagy mennyiségben tartalmazza ezeket.

A virágpor megfelelőbb lehet egy hétköznapi, nem sportoló ember számára.

2010. okt. 28. 11:36
 13/20 anonim ***** válasza:
így van. ha valaki nem ért valamihez akkor ne válaszoljon. vagy pedig olvasson utána és úgy válaszoljon hogy tud a dologról valamit.
2010. okt. 28. 12:02
 14/20 bénabéla11 ***** válasza:

iagazatok van és elnézést kérek...

...de olyan vicces ez a kérdés:D

2010. okt. 28. 13:07
 15/20 clint ***** válasza:

de képzeljétek hallottam a virágporrol meg virágpor kúráról stb stb stb, csak éppenséggel olyan szinten nincs köze a testépítéshez mint amennyire a barbi babázásnak...

Kb olyan szintű agymosás az egész mint pl a bérescsepp, amiről szintén azt mondják hogy növeli az étvágyat meg egészséget biztosít blabla (egy dmben vásárol 100 ftos pezsgőtablettában több ásványianyag van)

De hogy ne legyek bunkó, és válaszoljak a kérdésre...

Semmi véleményem nincs a virágporrol azon kívül, hogy hülyeség mert bármiben több tápanyag van, és semmi köze az edzéshez. Minek kell kisérletezgetni? Megvannak a bevált módszerek, használjátok azokat. Ennyi. Bár arra kiváncsi lennék milyen virágporrol van szó, valami koncentrátum, vagy mi???

2010. okt. 28. 14:53
 16/20 bénabéla11 ***** válasza:

biztos a tabira gondolt...

na de mind1 is ahogy mondtam...mint a samponok:D

2010. okt. 28. 15:01
 17/20 anonim válasza:

PROPOLISZ! Virágporból készítik a méhek és nagyon kedvező élettani hatása van.

Más "virágpor" nincs, mert a méhek feldolgozzák -vagy méz lesz belőle, vagy propolisz.

Edd, szedd-csak jót tesz!

2010. nov. 3. 09:17
 18/20 anonim válasza:
0%
PROPOLISZ! Virágport nem tudsz venni-mert a méhek feldolgozzák: -méz lesz belőle -vagy propolisz.
2010. nov. 3. 09:18
 19/20 anonim válasza:

A méhész a méhek lábáról a kaptárba való beszálláskor gyűjti le a virágpor egy részét egy szűkített, rácsos/hálós bejárattal, mely alatt gyűjtő van.

A virágpor ásványi anyagok közül leginkább káliumot és foszfort tartalmaz. Jelentős az élethez nélkülözhetetlen fehérjetartalma. Vitamintartalma is bőséges, ám függ attól, hogy milyen virágról származik; ajánlott sokszínű, sokfajta virágport fogyasztani: a változatos virágportól a méhek sokkal hosszabb életűek.

2010. nov. 3. 09:21
 20/20 anonim válasza:
2010. nov. 3. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!