Hogy bírjátok ti pénzel a táplálék kiegészítőt venni?
Tényleg olcsóbb a hús...
1 kiló filé=1200ft 200g fehérje szarabb emészthetőség
1kiló por 10000ft(kevert) 160 adag x20g fehérje
Szerintem újra be kéne ülni matekozni
kedves h4x0r! Neked is be kéne ülni matekozni. 1 kiló fehérjébe 160*20gramm fehérje? az nálam 3,2 kilo:D de mind1.:D amúgy jókat szoktál irni.
amúgy 1kiló fehérje kb 6 ezer ft.
ha ezt a mennyiséget húsból akarod bevinni akkor az szintén 6 ezer ft. mivel az kb 5 kiló csirkemell, szal durván abba is 1 kiló fehérje van. csak a por jobban hasznosul meg egyszerűbb bevinni. szal igazából a döntés rajtad áll. fele fele lenne az igazi. szal ugyanabba az árba van és ráadásul a 6 ezer ftos fehérje elég jó minőség. szal olcsóbban is kapsz kevertet.
"Bulin kivül más is van". Nem azt mondtam h csak bulizol. hanem hogy abból csipj le. eszetlen...
te miről beszélsz?
1 kiló csirke 1200ft 200g fehérje
4kiló por 10000ft 160*20g(mivel egy 160adogos power protein 10rongy).Csirkéből 10000ft-ból nem viszel be 2kiló fehérjét.proteinből kicsit többet viszel be.Valamit benéztél de csúnyán
h4xOr!!!!!!
1 kilot irtál. legalább ismerd már be h rosszul irtad és nem arra gondoltál. nem bántani akarlak de télleg rosszul irtad. ne engem szidj ha hülyeséget irsz. amúgymeg kijavitva már jó!
"1 kiló filé=1200ft 200g fehérje szarabb emészthetőség
1kiló por 10000ft(kevert) 160 adag x20g fehérje"
Kérdező! Normális vagy? én irtam az elején hogy nem járok bulizni mert nekem fontosabb a testépítés. max nem irtam oda h én ki vagyok. amúgymeg hülyegyerek odairtam h "fele fele lenne az igazi". ha nem bulizol akkor is biztos van valami amiből le tudsz csipni.
én irtam 10:16kor te fogyatékos. ha a válaszokból nem jött volna le akkor hülye vagy. és amúgy ne ugass. reggel 7 óta dolgozok. irodai munkáról gondolom még nem hallottál. irodába szokott lenni számítógép meg internet. csak mondom.
h4xOr! már értem mire gondoltál. persze h olcsóbb a fehérje. de hát a kérdező szeret mindent kimagyarázni. minthogy azt mondaná hogy oké megpróbálok lecsipni innen onnan pár száz ft-ot mindig és akkor össze lehet gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!