Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok ti pénzel a...

Hogy bírjátok ti pénzel a táplálék kiegészítőt venni?

Figyelt kérdés
Egy adag 1O nap alatt elfogy és hát a minőségi áru nem 1 ft
2010. okt. 27. 11:20
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Üdv!Én úgy bírom pénzügyileg hogy nem veszek mert inkább húsra és egyéb kiadásokra fordítom az értékes pénzt nem ilyen porszarora a hús negyed annyiba nem kerül de sokkal jobb inkább azt vegyed egyébként ha edzel valamilyen egyesületnél ami nagyobb és direkt ilyen testépítőkkel foglalkozik(én csak magyarországon egyről tudok)akkor kérj támogatást
2010. okt. 28. 22:05
 12/23 anonim ***** válasza:
negyedannyiba kerül, de negyedannyi a proteintartalma.
2010. okt. 28. 22:23
 13/23 anonim ***** válasza:

Tényleg olcsóbb a hús...

1 kiló filé=1200ft 200g fehérje szarabb emészthetőség

1kiló por 10000ft(kevert) 160 adag x20g fehérje

Szerintem újra be kéne ülni matekozni

2010. okt. 29. 05:17
 14/23 anonim ***** válasza:

kedves h4x0r! Neked is be kéne ülni matekozni. 1 kiló fehérjébe 160*20gramm fehérje? az nálam 3,2 kilo:D de mind1.:D amúgy jókat szoktál irni.

amúgy 1kiló fehérje kb 6 ezer ft.

ha ezt a mennyiséget húsból akarod bevinni akkor az szintén 6 ezer ft. mivel az kb 5 kiló csirkemell, szal durván abba is 1 kiló fehérje van. csak a por jobban hasznosul meg egyszerűbb bevinni. szal igazából a döntés rajtad áll. fele fele lenne az igazi. szal ugyanabba az árba van és ráadásul a 6 ezer ftos fehérje elég jó minőség. szal olcsóbban is kapsz kevertet.

"Bulin kivül más is van". Nem azt mondtam h csak bulizol. hanem hogy abból csipj le. eszetlen...

2010. okt. 29. 10:16
 15/23 anonim ***** válasza:

te miről beszélsz?

1 kiló csirke 1200ft 200g fehérje

4kiló por 10000ft 160*20g(mivel egy 160adogos power protein 10rongy).Csirkéből 10000ft-ból nem viszel be 2kiló fehérjét.proteinből kicsit többet viszel be.Valamit benéztél de csúnyán

2010. okt. 29. 10:23
 16/23 A kérdező kommentje:
10:16 te hülye vagy s még nem is akarod elrejteni:)) Ha nem értesz valamihez miért írsz oda?Azért táplálék kiegészítő mert kiegészíti a táplálékodat szóval nem vagy ez vagy az ....Na meg ne fárassz ezzel a bulizással nem te vagyok ,hogy hétvégén segg részegen szédelgek a diszkóban ,lehet neked ennyi dolgod van ,de vannak itt normálisabb emberek is akik foglalkoznak mással is...
2010. okt. 29. 11:00
 17/23 anonim ***** válasza:

h4xOr!!!!!!

1 kilot irtál. legalább ismerd már be h rosszul irtad és nem arra gondoltál. nem bántani akarlak de télleg rosszul irtad. ne engem szidj ha hülyeséget irsz. amúgymeg kijavitva már jó!

"1 kiló filé=1200ft 200g fehérje szarabb emészthetőség

1kiló por 10000ft(kevert) 160 adag x20g fehérje"

Kérdező! Normális vagy? én irtam az elején hogy nem járok bulizni mert nekem fontosabb a testépítés. max nem irtam oda h én ki vagyok. amúgymeg hülyegyerek odairtam h "fele fele lenne az igazi". ha nem bulizol akkor is biztos van valami amiből le tudsz csipni.

2010. okt. 29. 11:17
 18/23 anonim ***** válasza:
Azt látom hogy rosszul írtam de ez eléggé egyértelmű hogy elírtam.A lényeget kellett volna felfogni belőle,hogy az 1 baromság hogy a csirke olcsóbb mint a por.Majd ha beruházok 1 billentyűzetre nem lesz ilyen gond
2010. okt. 29. 11:20
 19/23 A kérdező kommentje:
11:17 Ha kinyitanád azt a csipás szemedet és nem 1 kor kelnél fel akkor látnád ,hogy nem neked írtam!
2010. okt. 29. 11:24
 20/23 anonim ***** válasza:

én irtam 10:16kor te fogyatékos. ha a válaszokból nem jött volna le akkor hülye vagy. és amúgy ne ugass. reggel 7 óta dolgozok. irodai munkáról gondolom még nem hallottál. irodába szokott lenni számítógép meg internet. csak mondom.

h4xOr! már értem mire gondoltál. persze h olcsóbb a fehérje. de hát a kérdező szeret mindent kimagyarázni. minthogy azt mondaná hogy oké megpróbálok lecsipni innen onnan pár száz ft-ot mindig és akkor össze lehet gyűjteni.

2010. okt. 29. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!