Milyen küzdősportot lehet otthon megtanulni?
A jelenlegi célom a fogyás és izomnövelés(házilag) mellett házilag megtanulni egy küzdősportot amivel lehet védekezni és támadni is egyarát, ezt nem kis szinten. Egyedül van csak lehetőségem ezt gyakorolni.
18/F/91kg/182cm
En már írtam neki hogy menthetetlen
Otthon youtube videokra fogja utni a levegőt hogy ha netan discoba beszolnak neki feszenghessen hogy o bajnok bokszolo csak senki se tudja
"youtube videokra fogja utni a levegőt hogy ha netan discoba beszolnak neki feszenghessen"
Aki a gyakorikerdesek.hu-ra jár önvédelmi tanácsokért, azt szokták a 60 kilós mackónadrágos bigányok tíz másodperc alatt inasba rakni, úgyhogy ez az embertípus még a tescóban sem fog feszengeni. Pont ezt a balfácánságát akarja kompenzálni küzdősporttal, amibe ahelyett, hogy hosszú éveket beleölne, és tényleg eljutna benne egy szintre, inkább otthon a nappaliban akarja megváltani a világot (LOL) úgy, hogy az anyukája pulcsit köt a másik szobában.
Azt irja "egyedül van csak lehetőségem ezt gyakorolni"
Megtiltotta az anyja hogy rendes edzohez vagy egyesuletbe járjon tarsakkal meg ertelme is lenne sport miatt csinálni
"normális kérdést tettem fel normális válaszokra várva"
Nem tettél fel normális kérdést, de kaptál normális választ. Olvasd el még egyszer figyelmesen a 9. választ. Ott le lett írva, hogy értelemszerűen egyetlen küzdősportot sem lehet otthon megtanulni alapszinten sem. Ha a kérdés komolyan felmerült benned, akkor veszett fejsze nyele.
Kíváncsi vagyok, hogy ekkora tudással az izomépítési projekttel hogy haladsz, és hova fogsz eljutni. Az izomépítést is a nappaliban tervezed felüléssel, fekvőtámasszal és 5 kilós decathlonos kézisúlyzóval? Vagy konditerembe azért elengednek?
Én nem akarok elmenni edzőterembe mivel említettem is hogy iszonyat messze van a legközelebbi is.
Egyébként csak egy kérdés volt mi a f@szért kell beszólni? 😉😑🙄
Küzdősportokat otthon, soha az életben nem fogsz megtanulni. Maximum egy-kettő alapot megtanulsz. Ha fogyni szeretnél, akkor kell egy jó diéta, amit tudsz tartani és mellette, hetente 3-5 testmozgás. Intenzív testmozgás legyen, legalább 45-60 perc, a tested 2-3 hét alatt fog beállni kalóriadeficitbe és utána kezdődik az igazi fogyás.
A küzdősportokat ne keverd ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!