Mit jelent a “cigányedzés”?
Figyelt kérdés
Többször hallottam de nem tudom mit jelent, milyen gyakorlatok vagy mitől cigány?2024. márc. 20. 02:51
1/5 anonim válasza:
Főként kar-orientált, abból is inkább csak bicepsz. Esetleg kevés mellgyakorlat. Gépes nyomás, mer' ott lehet pakolni a húszasokat, majd fennhagyni, majd tárogatás szintén gépen.
2/5 anonim válasza:
Csak mell-bicepsz-tricepsz heti 3x.
3/5 anonim válasza:
En meg nem hallottam de a leírtakat mar tapasztaltam konditermekben.
Sokan van hogy az egesz edzesuk egy rakas fo.s meg keményebbek akarnak lenni mint amik aztan rángatnak mindent lobaljak a bicepszezest meg ilyenek általában kicsi a labuk karjuk legnagyobb a testukon meg ugye a mell meg latszik
4/5 anonim válasza:
Ugyan nem a kérdéshez kapcsolódik, hanem a 3. válaszoló kommentjéhez, nekem a kedvencem: Terembe, ahova járok, van egy vékony pali, de bitang nagy súlyokat pakol a képekre, 22-24 kilós kézisúlyzóval kalapácsbicepszezik, és mindig, talán egy fél, vagy inkább egy negyed mozdulatokat csinál, közben bevörösödött fejjel ordít, hogy *CHHÖÖ HŐŐŐŐŐ!" 🤣 Parádé az az ürge.🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!