Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Más is így érez?

Más is így érez?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A lényeg az, hogy én sportoltam majdnem mindig valamit, mint pl: Gyúrás, thai box, kyokushin karate, bjj, futás. Pingpongoztam is haverokkal szinte minden szünetbe óra előtt, meg volt olyan, hogy amikor befejeződtek az órák, akkor még a suliba maradtunk játszani egy picit. Családból most majdnem mindenki edz, egyik családtagom is noszogat, hogy gyúrjak mert jobban fogom érezni magam tőle, meg önbizalmat ad, de én kiégtem már. Nem érdekelnek a sportok már, hogy őszinte legyek, bár szeretek sétálni az erdőben, és egy túrát be is vállalnák ha lenne kivel.

Mondjuk én semmit se csináltam hosszútávon mert meguntam, és nem volt kitartásom, de attól függetlenül belekóstoltam bár dologba. Nem szeretem a fájdalmat, amikor súlyt emel az ember ég a kar, és amikor küzdősportol akkor meg vagy pofán vágják, lábon rúgják vagy bjj esetében feszítés, fojtás. Megváltozott a hozzáállásom már a dolgokhoz lehet.

Lehet idővel megint visszatérek, nem tudom.

márc. 19. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Versenysportoló vagyok, úgyhogy én nem így érzek, de ez mellékes. A lényeg, hogy találj egy olyan sportágat/mozgásformát, amit szívesen űznél hosszútávon, és amihez van affinitásod. Lehet ez bármi. Ma már minden utcában van legalább egy sportegyesület, így a lehetőségek tárháza végtelen.

Mennyire vagy egyébként aktív a hétköznapokban? Ha fizikailag aktív vagy, akkor egyébként nagy problémát feltehetőleg nem fog okozni, ha nem sportolsz, de ha nem vagy aktív, ülőmunkád van (stb.), akkor mozgás nélkül a test előbb-utóbb benyújtja a számlát.

márc. 19. 15:45
 2/3 A kérdező kommentje:

*1

Nem nagyon vagyok aktív, ha nem számítom azt bele, hogy szoktam járni sétálni az erdőbe, ami hát fárasztó egy picit.

Köszönöm a tanácsot!

márc. 19. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy hívják az ilyen embertípust, amit leírtál? Little bitch.
márc. 19. 16:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!