A wing tsun meg hasonló edzők tisztában vannak azzal, hogy ők átverik az embereket, vagy ők elhiszik, hogy meg tudnák magukat védeni az utcán?
Figyelt kérdés
febr. 28. 00:47
11/21 anonim válasza:
Én egy önvédelmi edzésre elmentem régebben, abban voltak wing chunos elemek is. Próbálták rugdosni a sípcsontomat és a combomat ellentámadásként, de thai bokszoló múlttal nem igazán hatott meg.
12/21 anonim válasza:
Én egyébként anno úgy jöttem rá a wing tsun (és társai) parasztvakítására, hogy szimplán felnőttem. 9 évesen kezdtem, akkor még komolyan veszed a levegőkékítést, meg a teátrális mozdulatokat, meg hogy ha rádtámad egy kétszer nagyobb állat, akkor simán gégén tenyereled, aztán legyőzhetetlen harcos vagy. Aztán ahogy teltek az évek egyre több helyen szúrt szemet az ökörség. Végül 14 éves koromban teljesen levágtam, hogy ez az egész egy marketing bullshit, és sportágat váltottam.
13/21 A kérdező kommentje:
11 miket csináltatok? Mit szóltak amikor a beetetett évek óta odajáró tanulók látták, hogy első alkalommal odamész, és semmit bem használ amit csinálnak?
12 sokan nem jönnek rá felnőttként se
ápr. 20. 09:13
14/21 anonim válasza:
13: Kevés állandó tanuló volt ott, amúgy mutattak hasznosnak tűnő fogásokat is, de önmagában, full contact küzdelmi tapasztalat nélkül szerintem ez így még kevés.
15/21 A kérdező kommentje:
14 ez jól hangzik, akkor azt jelenti, hogy a többség átlátja a bullshitet
ápr. 23. 23:17
16/21 anonim válasza:
Mindig vannak újabb bolondok akik elhiszik hogy ez így jo lesz...
Szemtelenül sok pénzért..
17/21 A kérdező kommentje:
Miért mennyi az edzés?
ápr. 30. 16:28
18/21 anonim válasza:
2024 es árakat nemtudom,17.000 a legutolso infóm tavalyról.
Ha nem okés,javitsatok kérlek.
Erre jön,a ruha,szemfedő,vizsgadijjak,szeminarium dij.....
Hozzateszem,most neztem, egy havi box berlet 18 ezer,Kmg(Krav maga) bérlet 11-16 kozott,Krav maga Classic 24.000 ft
Nyilvan a wt nél az ár-érték arány nagyon gyatra
19/21 A kérdező kommentje:
Olcsóbb mint a muay thai. Nekem heti 2 edzi 28 rugó volt. Mondjuk ott megtanulsz bunyózni 😂
máj. 1. 00:09
20/21 anonim válasza:
28 rugó??????
Bazzzz...jól elszaladtak az árak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!