A wing tsun meg hasonló edzők tisztában vannak azzal, hogy ők átverik az embereket, vagy ők elhiszik, hogy meg tudnák magukat védeni az utcán?
Szerintem:
Aki nagyon rá van kattanva európaiként a keleti világra, annál komoly fedélzeti problémák vannak. Azért, mert a kettő más világ, nem lehet ötvözni-összekombinálni-adoptálni normálisan a két világnézetet.
A legszánalmasabb egy ismerősöm volt: nagy tai-chi okotató, de azért dohányzott.
Aki küzdősportot választ, az lehet, hogy azért teszi, mert a Zuccán ő akar lenni a legnagyobb sztítfájter.
Emelett lehet ezer meg egy oka, hogy valaki küzdősportot választ, és valakinek a Zucca pont nincs benne az első ezer indokában.
A Zuccára amúgy is a magabiztos és verhetetlen első 20 méteres síkfutás, majd a tiszteletet parancsoló 2:45 alatti idővel futott 1000 méter a fontos. Meg a szituációs lövészet. Minden más csak bohóckodás.
aki wing tsun és társaira jár az azért jár mert fogalma nincs a valóságrol és h hogyan néz ki egy tényleges utcai szitu
akinek van az egy pillanatig nem tud komolyan venni ilyen hülyeségeket h wing tsun
És hogyan jöttél rá, hogy egy fos? Számon kérted az "edzőn"? Edzéstársaidnak mondtad, hogy miért nem jössz többet? Próbáltad felvilágosítani őket?
Mi lenne, ha harcművészként odamennék, és mondjuk amikor ezekkel a kamucsapkodásokkal bemutat rajtam valamit az edző, én fognám és ellenállnék? Vagy amikor próbál "levinni" én tényleg fognám, és eldobnám.
Vagy ha odamennék és kihívnám harcra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!