Szeretnék elkezdeni vmilyen tömegnövelőt szedni, de nem szeretnék hatalmasra nőni, csak 5-6 kg-t és emelett kicsit szálkásodni. Most 181 cm és 64 kg vagyok. Mit tudtok ajánlani?
na átlag ember felfogással : nem ajánlom ezeket a fujtató porokat, megállhat tőle a szíved a májad a veséd , beszűkűl a lukad, nem tudsz majd hugyozni.
értelmes ember felfogással :ha nehezen hízó vagy akkor zöld jumbo, ha zsírosodsz akkor jumbo prof. De lehet még volumass35 is, az inkább fehérjésebb.
Hú első amikor az első bekezdésedet olvastam azthittem tényleg azt írod h ilyen baromságokat csinál mert az kamu, aztán láttam hogy leirtad a frankót:D
Én inkább azért Jumbot ajánlanék mert 8,8kilós van 19ezer körül ami azért egy ideig elég
Ha tömegnövelőt akarsz szedni, akkor ergó tömeget akarsz növelni. De e mellett te szálkásítani is akarsz. A kettő pont egymás ellentéte.
Creatint szerintem hagyd még egyenlőre, ha most kezdted el az edzést. (amúgy a legtöbb tömegnövelőben van valamennyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!