Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék elkezdeni vmilyen...

Szeretnék elkezdeni vmilyen tömegnövelőt szedni, de nem szeretnék hatalmasra nőni, csak 5-6 kg-t és emelett kicsit szálkásodni. Most 181 cm és 64 kg vagyok. Mit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:

na átlag ember felfogással : nem ajánlom ezeket a fujtató porokat, megállhat tőle a szíved a májad a veséd , beszűkűl a lukad, nem tudsz majd hugyozni.

értelmes ember felfogással :ha nehezen hízó vagy akkor zöld jumbo, ha zsírosodsz akkor jumbo prof. De lehet még volumass35 is, az inkább fehérjésebb.

2010. okt. 24. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Hú első amikor az első bekezdésedet olvastam azthittem tényleg azt írod h ilyen baromságokat csinál mert az kamu, aztán láttam hogy leirtad a frankót:D

Én inkább azért Jumbot ajánlanék mert 8,8kilós van 19ezer körül ami azért egy ideig elég

2010. okt. 24. 17:37
 3/5 A kérdező kommentje:
És a BioTech 100% Creatine Monohydrate-ról mi a véleményetek? Azt olvastam, h attól "vizesedik" az ember.
2010. okt. 24. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha tömegnövelőt akarsz szedni, akkor ergó tömeget akarsz növelni. De e mellett te szálkásítani is akarsz. A kettő pont egymás ellentéte.

Creatint szerintem hagyd még egyenlőre, ha most kezdted el az edzést. (amúgy a legtöbb tömegnövelőben van valamennyi)

2010. okt. 24. 19:19
 5/5 anonim válasza:
Kedves első..Volumass 35 től meg a hasonlóktól hogy állna meg a szíve mikor fehérje és szénhidrát elsősorban.. elsőre ne hallgass, a Volumass, Jumbo annyit tesz hogy a meglévő étrended mellett hozzáad + fehérjét ch-t stb.. ezért táplálék kiegészítő, koksztól vagy szteroidtól lenne bajod de nem szívmegállás.. éédes f@szom..
2012. júl. 15. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!