Mit csináljak, ha zavar a múltbéli sportolás által létrejött izmos lábaim?
Figyelt kérdés
Régen nagyon sokat korcsolyáztam (heti 5-7 alkalom, minimum 1,5 óra) és mellette edzettem is a lábamra. Ezáltal nagyon izmos a vádlim és a combom is. Sajnos ez zavar. A jelenlegi célom, hogy vékonyak legyenek a lábaim. Mit tudnék csinálni? Lehet ezzel bármit kezdeni, vagy törődjek bele?febr. 7. 15:10
1/17 anonim válasza:
Szerintem max te nem látod szépnek. Én még nem láttam olyan lábat, ami túl izmos lett volna naturál sportolóknál. Sokkal szebb egy izmosabb, formás láb minhta vékony pálcika lenne.
2/17 anonim válasza:
Pusztán korcsolyázással nem lehet esztétikailag elviselhetetlen izomtömeget építeni, ha meg ez ráadásul a múlt, akkor az az izomtömeg már bőven nincs is ott. Az izom néhány hónap után lebontásra kerül a szervezet által. Nyugodtan küldj képet azokról a ronda izmos lábaidról, és megnyugtatunk, hogy nincs baj.
3/17 anonim válasza:
Mennyi ideje hagytál fel a rendszeres sportolással? Ha nem edzel már lábra, csökkenni fog az izomtömeg. Egyébként szerintem is sokkal szebbek az izmos lábak mint a vékonyak.
4/17 anonim válasza:
Eltorod a labad, begipszelik es kesz. Aztan ha nem vagy elegedett akkor meg egyszer.
5/17 anonim válasza:
Ez az "X éve gyakran jártam korcsolyázni, és ettől undorítóan kigyúrt lábaim lettek, és úgy maradtak" tipusú mítosz a kedvencem.
6/17 A kérdező kommentje:
3: Fél éve hagytam fel az ilyen rendszeres sporttal. De a mai napig járok túrázni havonta 1-2 alkalommal, emellett ha az időjárás és lehetőségek engedik, heti egyszer megyek jégkorcsolyázni is.
febr. 7. 17:27
7/17 anonim válasza:
"Fél éve hagytam fel az ilyen rendszeres sporttal"
Akkor ott már semmilyen izomtömeg nincs, ha egyáltalán volt.
"mai napig járok túrázni havonta 1-2 alkalommal"
Ez nem jár semmilyen látható hipertrófiával.
8/17 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy ez probléma? Volt, hogy valaki megjegyzést tett rá? Ilyen a testalkatod, ezt vetted fel a sport hatására, szerintem maradnia kellene ennek így.
9/17 anonim válasza:
Korcsolyázással és túrázással nem lesz izmos a lábad. Ezt nem azért írjuk, mert irigykedünk, hanem mert ellenállás (súly) és hosszú évek progressziója nélkül nincs az a dolog, amitől izmos lesz a lábad.
Az lehet, hogy szálkás, de semmiképp sem izmos..
10/17 A kérdező kommentje:
8: igen, tettek rá megjegyzést. Emellett elég komoly testképzavarom van és ez sem segít rajta.
febr. 7. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!