Edzésterv otthonra (női)?
Figyelt kérdés
A cél az lenne, hogy feszesebb legyek, ne legyek löttyedt. Nem tudom, milyen gyakorlatokkal kellene kezdenem, kezdő vagyok. Heti hányszor kell edzeni és hány napot? Mikor melyik testrészt? Fogyni nem szeretnék (168 cm vagyok és 52 kg), inkább erősödni. Természetesen figyelek a fehérjebevitelre.
Bármilyen tanácsot szívesen veszek a témában! Az interneten rengeteg különféle információ van, és kicsit elvesztem.
jan. 25. 22:33
1/5 anonim válasza:
Ha kezdő vagy, akkor mondjuk Pilates-sel. Amit yotube-on találsz az elég is eleinte.
2/5 anonim válasza:
Bármelyik youtube videó ami tetszik. Ha formasodás, erősödés a cél akkor pilates vagy saját testsúlyos edzés teljesen jó
3/5 anonim válasza:
Én hasonló adottságokkal saját testsúlyos edzéseket csinálok. Kezdetben 20 percbe is bele akartam halni, mostanában már 40-50 perceket szoktam, heti 5 napon. Olyan 1-1,5 hónap után már körvonalazódott a változás, illetve az önbizalmamat is elég jól megdobta. :) Úgyhogy hajrá!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves utolsó válaszoló, ha nem gond, megírod, hogy pontosan milyen gyakorlatokat csinálsz vagy milyen videókra edzel? :)
jan. 26. 13:09
5/5 anonim válasza:
Szia. Nem videókra, leírni hosszú lenne. Van egy Garmin sportórám, abban vannak edzéstervek. Ilyen kis ábrán mutatja hogy mit kell csinálnom és számol vissza hogy mennyi ideig, 20-30-40 perces edzések vannak rajta, nagyon jók. Ilyen plank, jumping Jack, guggolások, van vagy 100 féle gyakorlat. Van ami inkább kardió, van ami inkább erősítő. Persze a hozzá tartozó appban videó is van hozzá, de azt nem tudom megosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!