Milyen edzőszalagot érdemes venni otthoni edzéshez, alakformáláshoz?
Nézegettem a barackcsapat-féle szalagot, jó választás lehet? Vagy milyen márkát ajánlanátok?
Kezdő vagyok.
#10 - gondoltam, hogy egy testépítő nem az otthoni szalagos edzéstől néz ki úgy, ahogy, de nekem nem is az olyan kinézet a célom, csak egy kis formásodás.
Tehát akkor lènyegében terembe kell menni (ezt mondjuk szerettem volna elkerülni), vagy majd otthonra venni súlyzókat?
Tudsz formásodni otthoni edzéssel is, szalaggal is. Nem testepito szinten de ahogy kierzem a szavaidbol a te celjaidnak boven megfelel.
Csinalhatod szalaggal vagy anelkul is a lenyeg hogy nezd hogy fejlodsz e es ha egy honapon belul nem akkor keress mas edzestervet vagy videot.
#15 szóval akkor pár hónapig csináljam otthon a sima edzéseket (ahogy kivettem a kommentekből, tök mindegy, hogy szalaggal vagy anélkül), és amikor azt érzem / látom, hogy már nem fejlődök, akkor jöjjenek a súlyok?
Persze közben figyelek az étkezésre.
"mindegy, hogy szalaggal vagy anélkül"
Nyilván fejlődés tekintetében nem mindegy, hogy ellenállásos (resistance) vagy saját testsúlyos edzésről beszélünk, de a gumiszalagról beszélvén olyan elhanyagolható a különbség (pláne kezdőként), hogy ezért mindegy.
"amikor azt érzem / látom, hogy már nem fejlődök, akkor jöjjenek a súlyok?"
Ha fejlődni akarsz, akkor igen.
"figyelek az étkezésre"
Ez remélem kalóriaszámolást és emelt fehérje/mikrotápanyag bevitelt jelent, nem a szokásos cukordémonizálós, lisztdémonizálós Nők Lapjás baromságot.
"jó a gumiszalag, csak tudni kell használni"
Meg tudni kell, mire való. Hosszútávú izmosodásra és erőfejlesztésre? Nem. Gyógytornára, rehabilitációra, mobilitásfejlesztésre, mozgástanításra? Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!