Mi a különbség a NASCAR és az ARCA között?
Figyelt kérdés
Az USA-ban ez két teljesen külön lévő széria?
A NASCAR ugye 3 géposztályt takar, de az ARCA akkor annak most része, vagy nem?
Milyen teljesen különálló, szervezetileg, nem összemosódó kategóriák vannak az USA-ban, amik nem valamelyik másik ország copy sorozata (Nascar Mexiko pl)?
2024. jan. 21. 14:49
1/4 anonim válasza:
A NASCAR nem csak 3 géposztályt takar, van rengeteg kisebb géposztály még. Az ARCA egy külön szervezet volt, de szorosan együttműködtek majd a NASCAR a 2000-es években fel is vásárolta. Az ARCA alapvetően inkább nevelősorozat szerepet tölt be, viszont semi-pro sorozat.
2/4 anonim válasza:
Szia én úgy tudom, USA-ba hasonló a NASCAR mint nálunk az FIA, sok minden tartozik alá. Hogy magát a nevet miért emlegetik, ha az autóversenyről van szó nem tudom. (ugye mi se azt mondjuk kezdődik az FIA , hanem az F1 stb-)
3/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a megoldást.
Teljesen külön széria, csak régebbi géposztály versenyez.
2024. ápr. 10. 11:24
4/4 anonim válasza:
2 es vagyok wikipédián elolvashatod mi a NASCAR
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!