Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik tudnak spárgázni,azoknak...

Akik tudnak spárgázni,azoknak fáj,amikor lemennek spárgába?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni,milyen érzés lehet. Akik hajlékonyak,azoknak ez egy természetes mozdulat,vagy nekik is fáj egy kicsit?
2023. dec. 24. 01:27
 1/4 anonim válasza:
76%
Semmit nem érzel. Olyan, mintha oldalra kinyújtanád a karodat, majd lassan hátrafelé.
2023. dec. 24. 01:49
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Se ez mwnnyire egészséges?
2023. dec. 24. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem fáj és természetes mozdulat. Számomra jó érzés hajlékonynak lenni.

Én abbahagytam a balettet és a ritmikus gimnasztikát de komoly hobbi szinten a mai napig odafigyelek erre is.

2023. dec. 24. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire vagy hajlékony. A spárga is a nyújtásnak köszönhető, ami esetenként fájdalmas. Ha rendszeresen nyújtasz, akkor egy sima spárgát nem érzel, de egyén függő is milyen mély egy spárga. Ha nem lazítasz pár napig vagy hétig, csökken a lazaság, akkor érzed egy kicsit hogy nyúlik, de ha már meg volt a spárga rendesen, nem fáj.
2023. dec. 25. 02:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!