Tudnátok tapasztalatokat írni a "ANAGYTETES" pont hu által nyújtott szolgáltatásról?
Hali!
A statisztikái tényleg valósak, azokat rakja meg, amiket kiküld DE
- a tippek kiküldése délután 3 környékén történik CSAK meg (ők és a vele szorosabb kapcsolatban álló bandája valószínűleg jóval hamarabb rakják meg a tippeket)
- amiatt, hogy később kapja meg az "átalg" felhasználó a tippeket JOBB esetben csak az odds száma lesz alacsonyabb,
- KEVÉSBÉ JOBB esetben csak lottózoban, papíron tudod megrakni a tippeket,
- ROSSZABB esetben CSAK a mérkőzés kezdetekor lehet megjátszani a tippeket,
- LEGROSSZABB esetben pedig sehol nem lehet megrakni a tippeket (se papíron, se tippmixpro-n, se vegas-on, se unibet-en), és a statisztikáiba ezeket is belerakja (az esetek döntő többségében nyertesként)
Jópárszor ütköztem már a "nem tudom sehol megrakni" ÉS "csak a meccs kezdetekor tudom megrakni" esetekbe is.
Összességében elmondható, hogy tényleg profitosak (az átlag felhasználó sose lesz annyi pluszban, mint ők (kb -20...30%)), viszont az átlag felhasználókkal való kommunikáció és hozzáállás eléggé flegma és lekezelő azért a pénzért, amit ezért a szolgáltatásért elkérnek.
Amiket kiküld tippeket privátban, valóban azok szerepelnek a statisztikaiban, így értettem a valósat. :D
A decemberi eddig jó nagy 0 😅
Elkezdtem itt vezetni a saját statomat:
anagytetes-felhasznalo.hu azt írja, hogy CSAK az oddszkülönbségekből, ha nagy téttel rakják a tippeket (100.000) havi szinten akár -180.000 veszteség is lehet. Ez azért "kicsit" sok. Azt se nagyon tudom realizálni, hogy miért nem küldi ki a tippjeit akkor, amikor saját maga is megrakja.
Itt van például a januári statisztikája a felhasználónak:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!